Nincs többé fizikai Escape billentyűs MacBook Pro az Apple kínálatában

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/10/nincs-tobbe-fizikai-escape-billentyus-macbook-pro-az-apple-kinalataban/

Az Apple július 9-én egész szépen felrázta hordozható számítógépeinek palettáját: olcsóbb lett a MacBook Air, megszűnt a 12 colos MacBook és Touch Bar került a legolcsóbb MacBook Pro modellre is. Ezzel a MacBook Air lett az utolsó olyan MacBook, amin még van fizikai Escape gomb. Az alapmodell MacBook Air-ben 1,6 GHz-es, 8. generációs Intel Core…

Igen, hiányozni fog. Commander stílusban tolom a ForkLift-et, ahhoz elengedhetetlen. De nem mintha nem tudnám megszokni, csak így, hogy a desktop géphez tartozó billentyűzeten nincs TB, kb. esélytelen…

Én egyszerűen erről leszoktam. Szomorú, hogy ezt tolják, sztem az emberek 90%-a ki sem használja!

1 éve kellett volna kivezetni, mikor megjelent az új Air.
A hivatalos árak között volt kb. 25eFt különbség és kb. Pont ugyanazt tudta a két gép.
A TB nélküli PRO elég szerény teljesítménnyel rendelkezett, hasonló konfiguráció mint az Air, teljesen értelmetlen volt idáig is két hasonló áru, hasonló teljesítményű gépet tartani. Aki pro gépet akart amúgy se a TB nélküli közül válogatott…
A fizikai esc egy teljesen más téma…

Nem mondom, hogy rossz, csak nem tudok rászokni. Ha asztali mellé is lenne madzagos változatban, talán vennék…

1 kedvelés