NVIDIA GeForce NOW – avagy játék a felhőben Mac-en is!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/02/28/nvidia-geforce-now-avagy-jatek-a-felhoben-mac-en-is/

Ki nem szeret játszani, igaz? Mióta léteznek a konzolok, specifikus hardvert vásárolunk a játékra, mint például Xbox vagy PlayStation. Ezen kívül még építhetünk gamer PC-t is, de általában akik Mac számítógépet használnak, azok konzolosok. Én például Xbox-ot használok játékra, már ha van időm, de sokszor kipróbálnék PC-s játékokat is, amik Xbox-ra sajnos nem jelennek meg.…

Arról tud valaki infót, hogy iPhone, iPad támogatás lesz-e?

Egyelőre erről nem láttam semmit :frowning: Remélem lesz, mert iPaden jó lenne használni.

Jó tanács, használjátok LAN kábelt, wifin beszaggathat

Hát ez mondjuk attól függ. Nekem csak ilyen óránként egyszer, ha otthon vagyok. Páromnál többször. Router függő. :slight_smile:

Használom egy ideje, egész jó. Viszont a cpu nem valami erős rajta, Stellaris legkisebb galaxis végjátékra nagyon belassul, érzésre egy i5 4460-nél jelentősen gyengébb a rendelkezésre álló kakaó…

Attól függ mi van rá optimalizálva. Mert ugye van, ami csak elfut, van ami azért eléggé fullon működik. Engem az zavar, hogy a felbontás viszonylag pici.

Igen, egy nagyobbacska monitoron, pl egy 27"-es iMacen a full HD már nem annyira acélos. De ennyi pénzért nagyon megéri, nyilván a jövőben lesznek fejlesztések, szóval jó lesz ez!

1 kedvelés

Egyetértek, én is maradok előfizető, elég sok játékkal lehet azért jó “jó minőségben” játszani.

nagyon jó dolog lenne ez, de azt hiszem kivárok amíg valakik megoldják a “torrent-licenszes” játékok futtatását :smiley:

Helló, mi a különbség a kisebb és nagyobb laptopok közt, ebből a szempontból? Pl a 13”-as pro csak 2015-től támogatott a 15-ös pedig 2008-tól. (Az air is hasonló módon)
Köszi

Processzor meg talán valami GPU különbség, de ebben nem vagyok biztos.

A kisebb Pro-k általában gyengébb GPU-val rendelkeznek, a mostaniakban nincs is dedikált GPU, az Intel integráltat meg inkább hagyjuk… :slight_smile:

Tehát az újabbak kevésbé erősek?