Nyomásra egyes pontokon elszíneződhet és villoghat az iPad mini 6 kijelzője

Eredetileg itt jelent meg: Nyomásra egyes pontokon elszíneződhet és villoghat az iPad mini 6 kijelzője - Szifon.com

Az iPad mini 6 megjelenése után nem sokkal felkerültek a világhálóra az első olyan visszajelzések, hogy álló módban csúnya lehet a görgetés és miután az iFixit szétszedte az aprócska tabletet, meg is tudták indokolni ennek az okát. Redditen azonban már a kijelző elszíneződéséről is érkeznek a panaszok, ami még rosszabb fényt vet az iPad mini…

Én már ezt a villódzást ki sem tapasztaltam, a jelly miatt visszaküldtem pár napon belül. A szemeimet kikészítették a hullámos képek meg szövegek görgetésnél (és nem kellett hozzá gyorsan scrollozni…), azért 260-ért (64gb+cellular volt) ne fájduljon már meg a fejem, meg ne kezdjek el szédülni egy kütyütől. Vettem helyette egy M1 iPad Pro 11-et, tudom tudom, jól kib@sztam velük :joy::joy::joy:

3 kedvelés

:smiley: :smiley: :smiley: a végén hangosan felröhögtem! :smiley:

:joy::joy::v:t3:

Megnéztem a boltban, mert kiváncsi voltam és tényleg látható a jelenség. Nekem is iPad Pro-m van, itthon az állítva és fektetve sem ilyen.

1 kedvelés

Nagyon kicsit azért látni a 11-esen is, de a 120 Hz miatt, meg mivel szélesebb a kijelző, így viszonylag jól eloszlik a jelenség és közel sem olyan zavaró, mint a Minin. Sajnálom, hogy ennyire elcseszték a kijelzőjét, imádtam a formáját meg olyan kis kezes volt, de hát a kijelző a lényeg egy tableten, azt meg pont nem sikerült megugraniuk :face_with_raised_eyebrow: