Okos konnektor, aminek van Apple Watch támogatása

Hátha valaki már találkozott ilyen termékkel, keresek okos konnektort, aminek van Apple Watch alkalmazása. Esetleg még komplikációja is lenne az bónusz pont. :slight_smile:

Eddig TPlink és Hama okos konnektorait használtam, ami Alexa, és Google Home támogatással is rendelkeznek, Illetve IFTTT.

Most nézem az IFTTT-nek van Apple Watch alkalmazása, így lehet ez lesz a megoldás. Délután letesztelem! :slight_smile: Ettől függetlenül, ha valaki találkozott már a fenti okos konnektorral, szóljon.

Homekites konnektor es egy scene? Nekem az oran legfelul vannak a scenek, a home pedig kirakhato komplikaciokent, igaz rettentoen buta.

HomeKit-es konnektort nem ismerek, van ilyen? Drága?

Nekem van 2db Elgato akcioban 15k/db volt. Szoval nem olcso, de, pl van Sonoff kapcsolo. Ha veszel egy ilyet: https://www.alza.hu/sonoff-s20-d5318449.htm#parametry es szerdan vagy csutortokon eljossz hozzam (kobanya), akkor rakok bele neked Homekit firmwaret es maris tudod homekittel csesztetni :slight_smile:

Jaj tényleg Elgato itthon is, csak annyira nem használom a HomeKit képességét, hogy el is felejtettem. Sonoff nem rossz, árban is elég jó, nem küldted még el nekik a fw-t hogy építsék bele hivatalosan? Nyilván gondolom az Apple-nek is el kell fogadnia, ha ők akarják.

Az a baj a HomeKit-tel hogy annyira zárt rendszer, de mondjuk a sonoffnál pont mindent tud. Kéne egy olyat néznem majd akkor, egész jó árban van.

En itthon HomeBridge tamogatott megoldast alkalmazom, de a Sonoffhoz van mar nativ homekit firmware, amihez nem kell HomeBridge.

1 kedvelés