Ősszel az új iPhone modellek mellett két új Apple Watch és újratervezett iPad Air is érkezik

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/01/osszel-az-uj-iphone-modellek-mellett-ket-uj-apple-watch-es-ujratervezett-ipad-air-is-erkezik/

A Bloomberg megerősítette a várhatóan ősszel megjelenő újdonságokat. Az iPhone 12 modellek mellett az Apple új designnal készül az élvonalbeli iPad Airrel. Ezen kívül két hardverfrissítés is érkezik az Apple Watch frontvonalon. Érkezik a Series 5 utódja, az Apple Watch Series 6, és egyfajta “Apple Watch SE”-ként a Series 3 utódja is, amely a piac…

Azt már tudni hányadikán lesz az Apple esemény?

nem.

Watch “se” csak kijelzőben fog eltérni ? Ha igen akkor az jó vásár lehet

Én nagyon örülnék ha hamar lenne, mert most a BackToSchool akcióban iPad Airt vettem volna, de elhalasztom az utolsó percig, hátha meglesz az új Air! :wink:

Mindegyiket várom, a Watch kivételével. Egy aktivitásmérő eszközben luxus, hogy napi 2 órát ki kell hagyni a töltés miatt. Egy-két hetes töltéssel is vannak a piacon eszközök, nem igaz, hogy pont a világ legértékesebb techcége ne tudna hatékonyabb energiamenedzsmentet létrehozni.

Megjegyzem, hogy kicsit bántja a szemem a “gyorsabb teljesítmény” szófordulat. Ez ugyanolyan baki, mint az “olcsó ár”. Helyesebb megfogalmazás lenne a “magasabb teljesítmény” vagy a “gyorsabb működés”.

Látszik, hogy nem használsz Watch-ot. Miért kellene 2 órán keresztül tölteni?

Na igen a pont nálad és ugye nem csak egy aktivitásmérőről beszélünk hanem sokkal többről, én spec. a telót már alig kell elővegyem a zsebemből az óra mellett. De mi akik használjuk tudjuk ezt! :grinning: