Ősszel érkezhet az AirPods Studio, a kisebb HomePod és az AirTag

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/04/osszel-erkezhet-az-airpods-studio-a-kisebb-homepod-es-az-airtag/

Az Apple a tervek szerint számos újdonsággal debütálhat az idei őszi keynote-on. A 4 új iPhone, a 2 új Apple Watch és az új iPad Air mellett egy fejhallgatóra is számíthatunk, ami a pletykák szerint az AirPods Studio nevet kapja. Továbbá egy kisebb, olcsóbb HomePod és az AirTag névre hallgató Bluetooth nyomkövető is érkezhet. AirPods…

Megfogadtam, hogy nem leszek tovább early adopter  audiocuccok esetén, mert amit az AirPods Próval műveltek megjelenés és örömboldogság után két héttel a firmware frissítéssel, az felháborító volt.
Befizettem egy termékre 100k-t, ami két hétig megérte a pénzét, majd az Alma önkényesen, választási lehetőség nélkül frissítette a firmwaret, amivel az anc képességeit súlyosan visszavették. Mi a garancia, hogy ezt mondjuk egy új fülessel/fejessel nem játszák el újra? Ez volt az egyetlen apple termékem, ami csalódást okozott, de nagyon.

Arról ne is beszéljünk, hogy néhány hónap használat után AirPods Prok elkezdenek zörögni… én is nagyon csalódott vagyok miatta és valszeg előbb utóbb váltok vissza a sima AirPodsra.

Érdekes, én egyik hibát sem tapasztaltam. De nyilván ha valami hibás ki kell cseréltetni és ennyi.

A lebutított zajszűrésre a csere sem megoldás.

Egyébként épp szervizben van az APP-m, cserés, mert pár hete szaggat az audio, a kezem nem erhet a fulemhez, mert mar az learnyekolja a jelet es megszakad a zene. Ha megmozditom a fejem, mar attol is recseg a hang, hasznalhatatlan lett. Semmilyen almás cuccal nem szivtam ennyit, mint az airpodspróval.

Hát ez szomorú :frowning: Nekem nincs semmi ilyesmi tapasztalatom vele, tökéletesen megy, pedig elsők között rendeltem, még a legelső gyártásból is. Hogy érted hogy lebutított zajszűrés?

Én is elsőnapos vásárló voltam.
A lebutított zajszűrés nálam úgy jelentkezett, hogy az első, kiadáskori firmware-rel gyakorlatilag szinte minden kulso zajt kiszurt, meg az emberi beszedet is alig erthetove tompitotta, baromjol mukodott, amikor bekapcsoltad, szinte vakuumhatasu volt, mintha picit megsuketultel volna, tette a dolgat.
Aztan jott a novemberi fw update, es a metrozaj, autozaj, emberi beszed hallhatova valt anc on eseten is. A repulot meg melyebb, monoton zajokat tovabbra is jol szurte, de a magasabb hangokat gyakorlatilag akadaly nelkul atengedte, es ez azota sem valtozott.

Itt egy jo cikk a temaban:

Pontosan ezt tapasztaltam én is. A recsegő prot cserélik, párban. Teljes készlet gumi harangot is adnak hozzá, így érdemes olyannal méretűvé leadni amit sosem használsz.

1 kedvelés

A 2D27-es firmware óta már nem jelentkezik senkinél ez a probléma. De a régi verziónál is volt olyan akinél egy takarítás után renben jött a zajszűrés, mert piszok volt a mikrofon előtt. Az a probléma amiről beszélsz csak keveseknél fordult elő, de nem derült ki, hogy kosz vagy a szoftver a hibás. A wwdc után megjelent 2d27 után pedig már pozítivan írnak mindenhol a APP-ról

A 2D27-essel sem lett olyan az anc, mint kiadáskor. Jobb lett, de közel sem, amilyen volt október végétől november közepéig.

Én nem vettem észre különbséget, mondjuk nekem hibát sem generált. Ergo valszeg az eredetit állította vissza az Apple te szerintem nem jól emlékszel.