Parancs létrehozása

Na szóval, készítettem egy parancsot: “Hey Siri, Radio XYZ Starten”. Aztán elindítja a Mytuner Pro-t és a kiválasztott rádióállomást HomePod-on, eddig király, de kellene egy parancs amivel ezt le is tudom állítani. Viszont nem találok, Sirinek hiába mondok bármi nem tud vele mit kezdeni. Lehet csak én vagyok vak és nem találom, de tud valaki parancsot leállításhoz? Köszi előre is.

stop playback?

Azt mondja nem tudja leállítani. 🤷🏻

Pontosabban, hogy nem tudja végrehajtani.

Ez a radio nincs benne “gyarilag”? En 3-4 eve, amiota az iOS tud mindenfele kulso segitseg nelkul radioadokat lejatszani a Music appal, teljesen melloztem az ilyen szoftvereket.

Melyik szobában van? Pl Bedroom, akkor hey Siri stop Bedroom, ezt kiadhatod bármilyen eszközön. :slight_smile:

Sajnos nincs. Nem sűrűn hallgatunk rádiót otthon. Nagy többségben zenét. 1-2 cikket találtam a netem app bezárással kapcsolatban, de ott is csak annyit írnak, hogy lehet, én viszont nem találtam parancsot hozzá.

Áááááá megvan :smiley: várjá.

De akkor mindent lekapcsol a szobában. :disappointed:

Ok :smiley:

Új parancs, majd rákattintasz az alkalmazásokra, azon belül az Otthon appba (ahol a HomeKit-es eszközök vannak), eszközök vezérlése, ott kiválasztod a HomePod minit és végül szünet.

De erre egyébként nem kell parancs :smiley: mert Hey Siri stop HomePod in bedroom

1 kedvelés

:man_facepalming:t2: Ááá. Ezt kipróbálom, mert ugye én eddig a lejátszást próbáltam leállítani meg alkalmazást.

1 kedvelés

Parancsot csinálva nem működik csak a gyári lejátszóval. De a Hey Siri, HomePod Stoppen im Wohnzimmer-el működik valóban, igaz olyan hangot ad ki mintha kihúznád a kábelt de kényelmesebb. :joy: Hogy erre amúgy nem jöttem rá :man_facepalming:t2: és köszönöm !!

Ez fura :smiley: de legalább megy. Szerintem egyébként az Otthon parancsnak mennie kéne másik appal is, de végeredményben a fenti megoldás jobb, mintha parancsot hoznál létre. :slight_smile:

Sosem tudnám megszokni a német vagy ahhoz hasonló nyelveket :smiley: :smiley: :smiley:

Amúgy a vicc, hogy a parancs a leállításhoz működik, ha csinálok egy widgetet és ott rábökök, de amint a HomePod-nak mondom azt mondja, hogy nem tudja leállítani. 🤷🏻 Mondjuk ez az egyetlen program amit nem tudok paranccsal leállítani, minden más működik gond nélkül. Még a xiaomi porszívó is :joy:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.