Eredetileg itt jelent meg: Pletykacsokor: milyen színű lesz az iPhone 17? - Szifon.com
Az elmúlt két hétben rengeteg, egymásnak ellentmondó pletyka merült fel az iPhone 17 család színei kapcsán. Ezeket most összegyűjtöttem egy csokorba, hogy együtt elmélkedhessünk azon, hogy az Apple milyen színpalettát eszelt ki az idei telefonjaihoz. Ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már foglalkoztunk, akkor jó a memóriád, ugyanis valóban érintettük már az iPhone 17…
Mindenfele rosszindulat nelkul kerdezem ezt:
Erdekel barkit is az, hogy milyen szinu lesz az uj iPhone?
A felhasznalok 99 szazaléka amugy is tokot hasznal, nagyon elenyeszo reszben atlatszot.
Nos akkor szerintetek ez egy adekvat kerdes? Vagy csak kellett irni egy ujabb cikket a nagy semmirol?
ez egy összefoglaló cikk a pletykákról, ahogyan azt a cikk címében is olvashatod. ha nem érdekel, akkor egyszerűen görgess tovább, és kész.
Engem például érdekel, soha nem használok tokot ugyanis. Még átlátszót se.
Pontosan. Jol irtad : pletyka. Ami lassan kb a bulvar szinvonal.
De koszonom, hogy megerositetted.
nem pontosan értem a problémát. a cikk címében világosan jelezve van, hogy ez pletyka, így nincs miért meglepődni rajta. ha pedig a Jon Prosser bepereléséről szóló cikket elolvasod, akkor azt is láthatod, hogy bizony egyes pletykák mögött 100%-osan valós információk vannak.
korábban többeknek az volt a problémája, hogy semmi pletykáról nem írtunk, és bármi más cikk alatt a hozzászólásokat folyton “szétoffolták”, ezért kompromisszumként csak ezek az összefoglalók maradtak.
tehát továbbra is csak azt tudom mondani, amit legelőször is említettem: egyértelműen látható a cikk címében, hogy ez pletyka, tehát ha téged ez nem érdekel, akkor egyszerűen görgess tovább.