Pletykarovat: Apple Glass, fülhallgató nélkül érkező iPhone 12, és felbukkant egy alaplap is

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/05/25/pletykarovat-apple-glass-fulhallgato-nelkul-erkezo-iphone-12-es-felbukkant-egy-alaplap-is/

Még nyár sincs, de az őszi termékek kapcsán rengeteg információ folyik be minden irányból. Úgy tűnik, hogy az Apple kivenné a Lightning-csatlakozós EarPods-t az iPhone 12 dobozából, hogy ezzel növelje az eladásokat. Emellett kiszivárgott az új telefon alaplapja is és néhány adatról lerántották a leplet az Apple szemüveggel kapcsolatban. Amikor az iPhone 7 3,5 mm-es…

“ * a marketing neve Apple Glass lesz?!

a matrica azert marad?! :crying_cat_face:

Ez ám a biznisz! Kiveszik a fülest és megveheted olcsóbban azt, ami amúgy is járna alapból ingyen a telefon mellé! Menjetek a pi…,ba! :face_vomiting:

@baloghadam74 mások pedig pont azért ekézik az Apple-t, mert megveteti velük a dobozban a számukra teljességgel szükségtelen fülhallgatót.

Nekem pl pont felesleges. Lassan már rengeteg embernek van AirPods-a, 20-25.000Ft-ért vehetsz Facebook csoportokban. Ettől függetlenül az Apple nem fogja kikukázni.

A kérdés, hogy annyival olcsóbb lesz nélküle vagy sem. Ha a sem a válasz, akkor baloghadam74-nek azért igaza van :wink:

@Swordhun még ha annyival olcsóbb is lesz, akkor is lesz, akinek nem fog ez tetszeni, ergo mindegy, mit tesz az Apple, mindig lesz olyan, akinek az nem felel meg. :slight_smile:

En amondo vagyok, hogy ha nem is csokkentik az arat de nyugodtan vegyek ki a toltot, a kabelt es a fulest is. Foloslegesen legyartott szemet, amit csak rakosgat az ember.

1 kedvelés

Mégegy vélemény azon az oldalon, hogy elég ha csak a telefon van benn a dobozban.

Ennek azért nem vagyok a híve. Mert én dobozban mindennel együtt szoktam eladni. Nyilván nekem is van 1+1 töltő, amit nem használok, de ezeket oda szoktam adni ismerősöknek.

Plusz ezeket visszük el utazáskor is, hogy legyen nálunk kábel és töltő, bármi. Azért Apple Watch töltőből nincs itthon 1000 max 2db.

Aztán ezen kívül rühellem, amikor megveszek egy terméket de nincs benne 220-as adapter. Nekem kell vadásznom megfelelőt.

örülj neki az adapter biztosan rágósabb lenne :crazy_face:

lol, elírtam :smiley:

És aki most vesz életében majd először iPhont? Annak tuti nincs otthon pluszban töltő és a többi tartozék.

A post was split to a new topic: Magic Keyboard 2 problémák

az majd megrendeli mellé a neki szükséges kiegészítőket.