Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2025/02/18/pletykarovat-iphone-se-4-studio-display-pro-display-xdr-2-imac-pro-macbook-air-m4-macbook-pro-m5/
Holnap az Apple várhatóan be fogja mutatni az iPhone SE 4-et, de elképzelhető, hogy nem csak egy új telefon érkezik az Apple-től. “Power On” hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg elemzője megosztotta legújabb előrejelzéseit azt illetően, hogy a címben említett termékek közül melyik mikor érkezik. Nézzük meg, hogy mit tudtunk meg! iPhone SE 4 Tim Cook…
Azért az valahol szomorú, hogy már 3 “egyéb” oldalon olvastam, hogy bemutatták a 16e-t. Itt meg semmi… Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de elvárnám, hogy legalább itt gyorsabban jöjjenek a hírek. Bocsánat és köszönöm!
Az Apple oldalán, és a iStyle oldalán is megjelent az iPhone 16e! Egy nappal a bemutató előtt. Adatokkal, előrendelési és szállítási idővel, árakkal. Azt hiszem, nem ezt fogják holnap bejelenteni, mert az elég ciki lenne.
Mérete megegyezik a simea iPhone 16-al. Csak egy kamera ven, de 48 megapixeles. A18 proci 4 magos GPU-val. 128, 256, 512 Gb memória. 4 k 60 fps videó. Fekete, fehér szin. Alu keret.
299.900, 349.900, 449.900 forint az ára. 21-én 14 órától lehet rendelni, 28-tól kapható.
lásd: iPhone 16e néven érkezett meg az Apple legújabb iPhone modellje
ha megnézed, a 18-án közzétett cikkben is a február 19-ét említettük, mint “holnap”, tehát pont aznap érkezett, amikorra az Apple mondta, nem jött egy nappal korábban.