Prémium AirPods, továbbfejlesztett HomePod és stúdió minőségű fejhallgató érkezhet 2019-ben

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/06/27/premium-airpods-tovabbfejlesztett-homepod-es-studio-minosegu-fejhallgato-erkezhet-2019-ben/

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple audio fronton továbbra is jelen akar lenni, így jövő évben várhatóan érkezik egy továbbfejlesztett HomePod, egy over-ear fejhallgató, valamint egy prémium minőségű AirPods is. A Bloomberg szerint 2019-ben a vállalat high-end AirPods-ot kíván piacra dobni, a HomePod még okosabb lesz, mint most, az új fejhallgató pedig vélhetően stúdió minőséget…

Nekem lenne egy hulye kerdesem :slight_smile:️ Sokszor gondolkodom hogy vegyek egy airpods-ot en fulest leginkabb edzesekhez hasznalok…na az egyik kerdesem az lenne hogy ennek az air-nek a “feje” az ugyanolyan mint a normal vezetekes  fules? A masik az lenne hogy ugyebar a teremben ordit a sajat zenejuk,ezzel a fulessel en hallanek valamit az en zenembol? :grimacing:

Az első kérdésre igen a válasz. Teljesen ugyanaz, tehát ha az megfelel, akkor ez is. Nyilván ugyanúgy állja az izzadságot, tehát ha az meghal ez is. :slight_smile:

Természetesen hallod a saját zenédet, ha a simával is. Az AirPods amúgy picivel jobb minőséget és mélyebb hangot ad. Itt írtam róla.

1 kedvelés

Siman hallani fogod. En a peak gymbe jarok, ahol meteres hangfalakbol uvolt a deep house, es siman hallom az AirPodsot :slight_smile: (amiben amugy en is deep houset nyomatok :DDDD)

2 kedvelés