Prémium minőségű, valódi bőr Vaja iPhone tokok

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/25/premium-minosegu-valodi-bor-vaja-iphone-tokok/

Az iPhone-ok egyértelműen a prémium termékek kategóriájába tartoznak, nemcsak áruk miatt, hanem az anyaghasználatuk miatt is. Sokak azonban megvásárlás után elég mostoha módon bánnak ezekkel az akár több, mint 400 ezer forintos készülékekkel. Kulcs mellett hordják a zsebükben vagy eBay-es, 300 Ft-os tokot tesznek rá, ami lehet védi a telefont, de egyértelműen ront az összhatáson.…

Ez parasztosan szolva szerintem CSUDA…szerintem ezektol vannak 100x szebbek ha Valaki mar bőr tokot szeretne

1 kedvelés

Nekem nagyon nem tetszenek. Szerintem kifejezetten csúnya. Megjelenéskor megvettem az iPhone 11 pro max telefont és mielőtt meglett volna már megvettem hozzá a gyári bőr tokot és üvegfóliát. Szerintem így tökéletes.

2 kedvelés

Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezek nagyon rondák mind.

Régebben volt Vaja tokom kettő is, bár akkor még a kinézetre is adtak… ami most finoman fogalmazva is hagy egy kis kivánnivalót maga után :).
Minőségre viszont abszolut prémium kategória.

“De gustibus non est disputandum!” mondja az eszkimó (ha tud latinul).
Komolyra fordítva: csúnyának nevezni ezeket a prémium bőrtokokat megítélésem szerint erős túlzás, még ha nekem sem tetszik mindegyik, a cikkben szereplő modell.

Egy Vaja “Wallet” típusút én magam is két-három évig használtam.

Amúgy eddig minden iPhone telefonomhoz vásároltam minőségi bőrtokot és valóban tokot, nem csak a hátlapot borító “bőrkét”.
Igyekeztem mindig a prémium kategóriából választani, mert egy többszázezres telefon - és persze a gazdája is - igazán megérdemel ennyit
Jelenleg iPhone 8 telefont használok ami egy Carapaz bőrtok védelmét élvezi.

hú de ocsmányak, tönkrtenni egy velük egy szép telefont.