Próbáld ki, mennyire is lesz kicsi az 5,4 hüvelykes iPhone 12

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/01/probald-ki-mennyire-is-lesz-kicsi-az-54-huvelykes-iphone-12/

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, vagyis inkább a szivárogtatásoknak – és hát sok-sok éve abszolút hihetünk nekik –, akkor bizony némileg új kijelző méretekkel fognak érkezni ősszel az új iPhone 12 modellek. A legkisebb 5,4 hüvelykes mérettel kisebb lesz, mint a most elérhető legkisebb iPhone, az új SE, hiszen a faltól-falig tartó kijelző kevesebbet foglal, mint…

5,4” szuper lesz. Ha maradt volna a 12 Pro 5,8”, akkor nehéz lenne a választás, de 6,1” már nagy.
Off: lesznek szögletes designnal új iPadek (nem Prók) is?

Azon filózok, hogy SE- ről SE- re váltsak, vagy 12- re. :thinking:

Az évnek ezen szakaszában is, meg a formája és a mérete miatt is szvsz simán a 12 / 5.4" viszi a pálmát az első SE után. Lehet drágább lesz, viszont kisebb mint az SE2020 és jobb is lesz mindenben, egyet kivéve és az a kamera kilógása. Én Xs-ről fogok erre váltani, amennyiben valóban olyan lesz mint az eddigi képeken.

Abba belegondoltatok, hogy esetleg az akku mérete is kisebb lesz akkor, mint pl.a 2020 SE akkuja?
Én ezt használom és dual sim módban, plusz watch S5. Igen csak beleharap az üzemidőbe.
Na most, ha kisebb lesz az új 5,4-es teló, mint a mostani SE, nem sok jót várok üzemidőben.

Ez azért lényegesen függ a felhasználói szokásoktól és a használt hálózatok térerejétől is. Nálam az Xs normál napokon nem megy 50% alá órával stb minden bekapcsolva. Pedig nem beszélek keveset. Hosszabb napon is megúszom maradék 30%-kal rendszerint, de persze nálam is ott figyel a kocsiban egy töltő, hát elég poros :grinning: , de elfér és fő a biztonság. vAzon kívól évről évre javul az akkuk kapacitása és ezzel csökkenhet a mérete is azonos kapacitás mellett, sőt ugye a fogyasztás is csökkenni szokott a gyorsulás mellett a hardvernél.

Hát nekem minden iphone megvolt eddig sorban és jelenleg az új SE elég gyenge üzemidőben, az én felhasználási szokásom szerint.
Hiába hardver új, attól nem fogyaszt kevesebbet. Legalábbis nálam. Szóval ez nem hit kérdés, hanem tény. Olvastam én is, de nálam Még soha nem volt igaz a marketing szöveg.
És mivel az új 5,4 kisebb lesz, biztos még kisebb akku lesz benne, borítékolom a gyenge üzemidőt.

Hát nem véletlen írtam ezt a cikkben.

Azt nem tartom kizártnak, hogy apple-ék nem tettek bele másik modernebb akkut, hanem hagyták az eredetit amivel a 8 kijött. Az is növelte volna a költségeket és ugye olcsófonnak adják.

Pontosan ez lesz. De ne legyen igazam persze