Problémásan indult a Galaxy Fold karrierje

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/03/problemasan-indult-a-galaxy-fold-karrierje/

A napokban kezdődött volna meg a Samsung első hajlítható kijelzős telefonjának árusítása, de a koreai gyártó az utolsó pillanatban meggondolta magát. A döntés mögött az állt, hogy a nagyobb magazinoknak és tesztelőknek küldött eszközök pár nap használat után meghibásodtak átlagos, mindennapi használattól. Az iFixit is ránézett a telefonra, de majdnem bajba kerültek elemzésük publikálásáért. Úgy…

#2

A Huawei Mate X-ről még mindig nem írtatok egy betűt se, pedig sokkal előremutatóbb design, mint a Fold, júniusban biztosan elkezdik az értékesítését, és a negyedéves eredményeket látva hamarosan (lehet még idén) ők lesznek az első számú mobilgyártó.

#3

ebben a cikkben már említettük a Huawei-t:

#4

Tényleg “említettétek”. A cég neve 3 alkalommal szerepel, a termék neve egyszer sem. Kép, videó nulla. A Galaxy Foldról pedig ez már a harmadik cikk (az általad linkelt írás is inkább annak a hype-olása).

#5

Érdekel a Huawei, de sem teszt sem semmi nincs a neten még róla, ami rendes review lenne és nem mondjuk valami nagy oldal. Így nem tudtam érdemben írni sem, nem hogy a kezembe fogni. :slight_smile:

#6

Gondolom bennfentes vagy a huaweinél, hogy ennyire biztosan állítod azt amit írsz. Bár kívül marad a kijelző és ez eddig sem volt fólia nélkül az 1xű kütyük esetében sem feltétlenül karcmentes, ergo mitől előremutatóbb az mint a fold és honnan gondolod az jobb lesz, de főként tartósabb mint a Folt (a samsung hírnevén). Lehet ez is csak bemutatott darab marad a közeljövőben és csak késöbb fogják kiadni, a samu rosszul elsült ketyeréjéből okulva. De legyen igazad és végre vmelyik cég csinálja meg rendesen, eltekintve attól, hogy sokan megkérdőjelezik ezt a megoldást hosszútávon.

#7

Szerintem ez a hajlítható telefon megoldás nincs még eléggé kiforrva és a tesztelések se valami derülátó hireket mutatnak. Igen tudom tesztelés során az utóbbi 10 évben sincs kiforrott 100%os ráta. A piaci verseny nem engedi meg a hosszantartó tesztelést.
Bár ez a visszahívás a célegyenesböl eléggé rossz fényt vet a híres gyártó nevére.

#8

Huawei gagyi, sosem vennék…

#9

Na igen ahogy a note7 lehetett volna Firing1 ez meg a Folt (Smirch2) :roll_eyes:

#10

Nem vagyok bennfentes, csak olvasok híreket. Többen megkeresték a gyártót, hogy a Samsung sikertelenségéből okulva esetleg tolják-e az értékesítést, de ők biztosak a dolgukban, és nem módosítják a határidőt. Fóliát valószínűleg nem lehet majd rá tenni, használaton kívül lehet mondjuk tokban tartani, hogy ne karcolódjon. Két hónapon belül minden kiderül.

(expa: én sem vagyok Huawei fan, de a Samsungot sokkal jobban utálom :slight_smile: )

#11

Már le is mondták a rendeléseket, illetve aki akarja megtarthatja, de nincs szállítási dátum.

#12

Akkor ez gondolom megint szép kis bukta nekik a hanyag tesztelésük miatt, mert ennyivel a kiadás előtt, elég sok példány le lehetett már gyártva és azok most zúzda vagy várnak vmi belevaló és jó kijelzőre.
Esetleg kinyitva és úgy fixálva el lehet adni mint tablet, tized áron.