Program törlése után teljes adatvesztés

2017-es ipad pro 256gb 10.5 inches procreate nevű alkalmazásban több mint 100 munkám volt. A frissítés után problémák adódtak ezért ki akartam törölni, de előtte a fájlokba elmentettem az összeset a procreate folder alá. Miután a programot kittöröltem a mappában lévő összes fájl vele együtt tűnt el. Letöltöttem az alkalmazást ismét, de miután nem bejelentkezéshez kötött a program, nem úgy mint az adobe programok, a fájlok eltűntek. Nincsen róla backup és driveba sincs feltöltve, mivel (újra)letöltés után azon nyomban visszaraktam volna azokat. Ha valaki ismer bármilyen programot amivel vissza lehetne hozni a fájlokat kérem segítsen!
Köszönöm a segítséget!

mármint hol volt ez a folder pontosan? mert utána azt írod, hogy nincsenek az iCloud Drive-ra mentve.

a fájlok nevű alap apple applikációba az ipademen

akkor jól értem, hogy a Fájlok alatt az iPaden (és NEM az iCloud Drive-on) volt egy Procreate mappa, amit nem te, hanem az app hozott létre, és oda mentetted el a munkákat, majd ezután letörölted az appot? mert akkor én tartok attól, hogy mivel azt az app hozta létre, így az app letörlésével az összes dokumentuma, és így az a mappa is törlődött, és így várhatóan azok sajnos elvesztek…

az app letörlése és újbóli letöltése után a Procreate mappa most akkor ott van ugyan, de üres?

amit én még megtennék, hátha: írni a Procreate fejlesztőinek, hogy nekik van-e tippük ezzel kapcsolatban, mert mégiscsak ismerik az alkalmazásukat – de sajnos elképzelhető, hogy ugyanazt fogják írni, amit én is, hogy azoknak akkor lőttek.

biztosan nincs biztonsági mentésed? nincs bekapcsolva az iCloud biztonsági mentés, ami elmenthette esetleg ezeket a fájlokat is?

Nincs esetleg mentésed a felhőben? Mert lehet pár nappal előttiben benne van.

sajnos nincs backup se gépen se felhőben és igen most teljesen üres a mappa, de köszönöm a hozzászólásokat, mindenképpen írnok nekik