Push probléma a Szifon.com appban – megjelent a 3.2.6-os frissítés!

Mivel az Apple nemrég változtatott a push üzenetek kezelésén, ezért ez az alkalmazásunk frissítését is megköveteli.

Ez a változás jelenleg azt eredményezi, hogy ha valaki letörli az alkalmazást, majd újratelepíti, vagy pedig most telepíti először, akkor hiába nyom rá a push üzenetek engedélyezésére, nem fog értesítéseket kapni.

Az alkalmazásunk frissített verziója már készen van, be is küldtük jóváhagyásra, de az Apple kétszer is visszadobta, mert szerintük nem nyújt elég robosztus felhasználói élményt, ami azért is kifejezetten furcsa, mert már nyolc korábbi frissítést is probléma nélkül elfogadtak a 3.0-s változat megjelenése óta.

Természetesen beküldünk egy fellebbezést ezzel kapcsolatban, de jelenleg sajnos ez a helyzet.

Ha tehát azt tapasztalod, hogy családtagod vagy barátod, ismerősöd megkapja az értesítéseket, te viszont nem, az sajnos emiatt van, és türelmedet kérjük addig, ameddig sikerül ezt lesakkozni az Apple-lel.

Közben már beküldtük a fellebbezést, és jelenleg október 11-én, magyar idő szerint hajnali 1:52 óta review alatt van az app. Nem tudjuk, mennyi időt vesz majd igénybe.

Az Apple pár perce elfogadta az app frissítését, így hamarosan mindenkinél megjelenhet a 3.2.6-os verzió, amit mindenkinek érdemes feltennie, de főként azoknak, akik letörölték már egyszer az appot, és emiatt nem kaptak értesítéseket.