Régi játék neve kéne

Sziasztok.Keresek egy régi játékot buborékokból állo kocka amit 3D be lehet mozgatni.Kéne a játék neve.

iOS-en volt? mennyire régi?

így akkor nem fog kiderülni.

Iphone 2 telefonomon volt

és az App Store-ból volt letöltve, vagy Cydiából?

Igen

App Store

és mi volt benne a cél, mit kellett csinálni?

3D-ben lehetett forgatni több szinü buborékokokból ált és azonos szinü buborékokra rá kattintottál a buborékok szétdurrantak.forgatás után rendezni lehetett a megmaradt buborékokat ,uj katt .Az összes buborékokat le kellett szedni. Emlékszem hogy a programozó írta csak iosra irta és android nem kaphatja meg.

ha az App Store-ból töltötted le anno, akkor miért nem nézed meg a Megvásárolt alatt?

ingyenes volt.

Azt is megvasaroltad, 0 penzert.

minden letöltött app megjelenik a Megvásárolt alatt, függetlenül attól, hogy ingyenes vagy fizetős, hiszen tranzakció történt, és így ha később esetleg fizetőssé válik, akkor is le tudod ugyanúgy tölteni újból ingyen, hiszen anno már “megvetted”, ha 0 Ft-ért, akkor 0 Ft-ért.

ha az App Store-ban már nem érhető el az app, akkor előfordulhat, hogy már a Megvásárolt alatt sem fog megjelenni.

Kivéve ha teljesen megszűnik még a fejlesztő is. Én úgy jártam a Kapitányék beszélő óra app-jával, az is eltűnt mindenestől fizetősen is megvolt és annyi, most a parancsokkal mondatom be, mert megszoktam az évek alatt, de a hasonló app-ok is felszívódtak, biztosan nincsen rá igény, bár van olyan ami több nyelven is teszi, de magyarul nem. Cserében ha kikapcsolom a hangot akkor is mondja, ez nem feltétlenül jó mindig, de ez van, vmit vmiért :crazy_face:

de ha megszűnt az app, akkor szerinted pontosan mit számítana, hogy megvan a neve vagy sem? ráadásul az iOS 11 óta már 64 bitesnek is muszáj lennie egy appnak, különben szintén nem telepíthető egy újabb készülékre.

Nekem nem számít, de a fő kérdés itt az volt hogy mi a neve a játéknak és neki számít, ha viszont már nincsen akkor a vásárlások között sem lesz meg. Erre írtam amit.

ha még elérhető az app, akkor ott lesz a vásárlások alatt. ha nincs ott, mert már törölte a fejlesztőt is az Apple, akkor meg teljesen mindegy, hogy amúgy mi volt a neve, mert már úgysem lehet mit tenni vele.

Pont ezt írtam én is. Igaz ha meglenne a játék neve arra rákereshetne és talán vmi másik formában, de hasonló tartalommal található másik is a helyébe. Mivel gondolom a játék maga lenne a lényeg neki, mert szerette és újra játszana vele, v csak a gyereknek, mert jó volt, v stb oknál fogva.