Revolut Apple Pay hamarosan!


#1

A Revolutról már írtunk ebben a cikkben korábban, és már akkor is volt róla szó, hogy hamarosan integrálják az Apple Pay-t. Most egy Tweetben olvashattunk róla, hogy ez már tényleg itt van! Persze nem mondták ki azt, hogy az Apple Pay de… :slight_smile:

Addig is érdemes meglesni a Monzo-t!


#2

Van, külföldön használom.
Remélem tényleg jön az APay.


#3

Egy ideje már a Monzo-t használom, de nyilván ha a Revolut kártyája Apple Pay ready lesz, akkor sok magyarnak végre opció már ez a fizetés is.


#4

Én ezzel azért egy kicsit szkeptikus vagyok. Mivel nem jelöltek meg semmilyen platformot, így kicsit negatívan azt gondolom, hogy sokkal inkább az Android lesz (a jóval nyiltabb NFC API miatt) a befutó.

Másrészt nem tudom, hogy a Revolutnak mennyit kéne ping-pongoznia az Apple-lel, hogy ebben a régióban is nyissák ki a Pay-t a készülékeken.

A Monzo-nak azért volt könyebb meglépni ezt az integrációt, mert UK-ben eleve volt már a Monzo előtt is Pay más bankoknál, így ott ez ilyen szempontból nem okozott problémát.

Szerk: a Monzo éppen ezért UK only. :frowning:


#5

A Revolut is UK bank, mondjuk ahogy mondod elképzelhető, hogy csak UK-ben lesz Pay vagy néhány országban. Nálunk meg semmi. Na de ne legyen igazunk!


#6

Igen, a Revolut is UK, de ők jobban elterjedtek mint például Monzo. Már csak azért is, mert ugye Monzo kártyát csak olyan címre kérhetsz, ami UK-ben van, míg Revolutot gyakorlatilag bárhova. :frowning: