Riasztó telefonszám Hívás / SMS hanggal

Ugyan @Jadeye -nek is feltettem a kérdést privátban, de hátha másokat is érdekelhet. A napokban egy okos riasztó rendszert fogok tesztelni, használni. Én mindig este 6 után do not disturb módban vagyok, ami azt jelenti, hogy az APP értesítéseket megkapom, de nem hanggal. + Mindig le van némítva, halkítva a készülékem.

Mivel a riasztó támogatja a SIM kártyát, gondolom, hogy hanghívással vagy SMS-sel értesíthet. Elvileg, legalábbis mintha volt erről szó, hogy Emergency kontatok akkor is kicsörögnek hangosan, ha le van halkítva a telefon , plusz elvileg, ha berakom Kedvencek közé, akkor amúgy is kicsörögne, de mivel némítva vagyok csak rezegne, ami nem megoldás.

Szóval, ha jól gondolom, akkor a fenti Emergency kontakt lenne a megoldás nem?


Vajon van-e arra opció egy appnál, hogy mindenképp hangosan értesítsen, ha kell, ha nem. Lásd mondjuk a riasztó Push értesítése.

Ha megkerülőbe állítod akkor tutira hangos ha ki van kapcsolva akár minden hang is, bár ott ezt elcseszték sztem, hogy amennyiben alapból pl halkra van állítva a csengetési hangerő, akkor azon a levett szinten szól és nem a maximumon. Ezt lehetne javasolni az Apple felé, hogy akik megkerülő módban vannak kontaktok, azok minden esetben max hangerővel szóljanak