Ross Young: nagyobb kijelzőt kap az iPhone 16 Pro család

Eredetileg itt jelent meg: Ross Young: nagyobb kijelzőt kap az iPhone 16 Pro család - Szifon.com

Ross Young szerint a 2024-es iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max kijelzői minden eddiginél nagyobbak lesznek: az iPhone 16 Pro 6,3 colos képátlót mondhat majd magáénak, Max nagytestvére pedig 6,9 colra duzzad. Azért, hogy még hitelesebb legyen Young, május 23-án még 2 tizedes pontosságig is fel fogja fedni a kijelző-méreteket. De miért is…

Marha jo. Lassan akkorak a telefonok mint egy ping-pong uto. 6,9 col! Rohej, az elso iPad mini 7,9 volt.

Ennyi erovel azt meg is szuntethetnek mint termek.

1 kedvelés

Értem amit írsz és egyet is értek vele. Azt gondolom, hogy még nem értük el a kétkezes használat határát, azzal együtt, hogy az egykezesét már rég meghaladtuk.

Valószínűleg meg fogom venni ebből is a nagyobbat, bízok benne, hogy a fizikai kiterjedése nem változik a készüléknek, tehát a káva fog még keskenyedni.

1 kedvelés

Lehet, hogy még egy darabig növelik a méretet, aztán mikor egyre többen belátják, hogy kényelmetlen akkor majd valahogy megint kisebbek lesznek és az lesz a selling point. Valami okosságot biztos kitalálnak, hogy nagy lehessen a kijelző, a rugalmas oled-ben még lehet potenciál. Kiváncsi vagyok, mert én nem veszek meg olyan mobilt ami nem mobil, azaz nem fér a zsebembe, olyan nem kell az IPad mellé.