Safari mentett jelszó probléma


#1

Sziasztok, amikor egy oldalon regisztráltam sajnos hirtelen félrenyomtam a kérdésre hogy akarom-e menteni a jelszót a kulcskarikába és az “Ezen az oldalon soha/Never for this site” választottam. Ezután minden próbálkozásom ellenére nem találom hogy lehetne ezt visszacsinálni, ennél a sitenál nem működik a keychain funkció. Kipróbáltam mindent ami eszembe jutott “Reset all settings” kivételével. Töröltem a böngészési előzményeket, a kulcskarikában manuálisan hozzáadtam a bejegyzést, töröltem a website adatokat a safari haladó módban stb., ujraindítottam, de nem működik egyik sem. Az összes fellelhető fórumban is ezeket a tippeket találtam de nálam odáig sikerül eljutni, hogy a belépő oldalon is csak a “my info”-ben elmentett nevet kínálja fel a billentyűzet feletti sávban nem pedig a kulcskarikában lévő bejegyzést és erre kattintva sem történik semmi. Van esetleg tippetek, hogy mi a megoldás? ios 12.01. nem jailbreakelt van fent. Köszönöm!


#2

Beállítások - Jelszavak és Fiókok - Weboldaak és alk. jelszavak menüben keress rá az oldal címe alapján (elvileg kéne találnod valamit) és azt a bejegyzést töröld ki egy elegáns balra suhintással.

Utána újra meg kéne kérdeznie, hogy mit szeretnél.


#3

Szia, koszi az megvan meg is kerdezi es csinal is uj bejegyzest, de valamiert nem olvassa be utana ha bejelentkezo oldalon hanem mindig csak uj eros jelszot ajanl mintha eloszor jarnek ott. Tehat valamiert a password szekcioban mentett felhasznalonev/jelszo parost nem erzekeli.


#4

Ez a weboldal hibája lehet sajnos :frowning:


#5

koszi! vegulis ez a jobb helyzet azt hiszem… udv, sz.


#6

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.