Sarkára ejtettem a laptopomat és ingyenesen cserélte a kijelzőt az Apple – AppleCare+

Eredetileg itt jelent meg: Sarkára ejtettem a laptopomat és ingyenesen cserélte a kijelzőt az Apple – AppleCare+ - Szifon.com

Általában saját tapasztalat alapján szoktunk véleménycikkeket írni. Ilyenek szoktak lenni az okos otthonunkkal kapcsolatos írásaink, de számos olyan, Apple szolgáltatást is teszteltünk már, amit aztán szintén véleményeztünk. Ritkán írunk úgy, hogy az nem alapul saját tesztelésen, tehát hogy nem próbálunk ki egy adott szolgáltatást. Nem először van szó itt az oldalon az AppleCare±ról. Ez lényegében…

Az akkut miért cserélték?

Mert szar volt :smiley: 80% alá ment, így mondtam hogy ez nem pálya.

Én is észrevettem, hogy nagyon romlik, régebben nem volt ilyen gyors a degradáció. Szerencsére ez az új pro is nagyon tetszik, ha még egy évet kibír (így összesen 2-őt) akkor kevésbé fájó szívvel fogok váltani. :slight_smile:

Hát sajnos az utóbbi 3 évben az aksik eléggé rosszak. Gyorsan romlanak szinte minden készülékben, majdnem évente kell már cserélni.

Ha igénybe veszünk egy ilyen szolgáltatást és meg kell adni külföldi címet, akkor számít, hogy valódit adunk meg vagy nyugodtan lehet fiktív is?

Nem számít a cím :slight_smile: