Shot on iPhone: erre képes 32 iPhone XR kamerája profi kezekben

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/31/shot-on-iphone-erre-kepes-32-iphone-xr-kameraja-profi-kezekben/

Múlt héten megnéztük, hogy mire képes egy iPhone XS kamerája, az Apple viszont nem érte be ennyivel és az iPhone XR kamerájának bemutatásához már 32 telefont használtak fel. A Shot on iPhone sorozat legújabb darabja a “Shot on iPhone XR – Experiments II: Full Circle”, mely igen izgalmas kamera-kísérletek eredményét mutatja be. A videó készítéséhez…

“Egyedüli furcsaságként csak azt tudnám felhozni, hogy az eredeti videót álló irányultságban vették fel, ezért csak mobil eszközökön élvezhető igazán.”

Mert VVS-ben szenvednek. :laughing:

Az instagram miatt manapság már ennek nincs lényege. Aki Youtubera vesz fel, az elfordítja a telefont, aki meg le se szarja hova rakja ki, az meg nem.

Mondjuk az való igaz, hogy a reklám emiatt elb@szott lett :frowning:

Nekem igazából a werkfilm után is csak semmitmondó pacák meg foltok maradtak mátrix stílusban felvéve. Egyedinek emiatt nem mondható, szerintem szépnek sem szép. Véleményem szerint sokkal többet és jobbat ki lehetett volna hozni ilyen kamerákkal.

1 kedvelés