Siri és Apple TV támogatással frissült a Spotify

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/16/siri-es-apple-tv-tamogatassal-frissult-a-spotify/

Két elég hasznos és régóta hiányolt újdonsággal rukkolt elő a napokban a Spotify. Végre Apple TV-n is hallgathatjuk kedvenc zenéinket, továbbá iOS-en, illetve iPadOS-en, és ezáltal akár a kocsinkban CarPlay-en is vezérelhetjük, hogy mit hallgatunk, hangutasítással, Siri segítségével. A Spotify az Apple Music konkurenciája, így nem meglepő, hogy a cupertinói cég nem sokat tesz azért,…

Sziasztok!

Én próbáltam mind a kettőt kicsivel több mint 1 évig Apple Music-al kezdtem utána váltottam Spoty-ra is több mint 1 éve.

Tartalom és minőség terén nagyon hasonlók van amelyiken az egyik zene elérhető van amelyiken a másik, de ez inkább a feldolgozásokra igaz az alap számok és a felkapottabb feldolgozások mind kettőben megtalálhatóak.

Funkciók szempontjából: az Apple-é kerekebb, mert a saját zenéiddel (amiket más forrásból szereztél) együtt hallgathatóak szemben a spoty-val ahol csak az onnan leöltött zenék jönnek, viszont a spoty-ban a szolgáltatások nagyon jók. A zenei ízlèsedet figyelembe véve minden héten új zenéket kínál, állít össze neked, illetve sokkal jobban vannak szétválogatva a zenék műfajok, hangulat stb szerint.

Összeségében számomra és szerintem a Spoty a jobb.

Deezer!

Spotifyhoz is hozza tudod adni a sajat zeneidet, de csak desktop kliensben, viszont onnantol mar elerheto mobilon, ha letoltod a playlistet.

1 kedvelés

Én hittem az Apple musicban használtam is kitartóan kb 1 Évig minimum, de aztán egyre sűrűbben mentem át kizárólag Spotify felületen található tartalmak miatt mint nagyon jó Régebbi és elvontabb zenei lejátszási listák miatt. ami apple musicon nagyon gagyi 8-10 számból?! áll egy egy playlist…spotyn elvagyok egy napig a 70’s rock vagy egy szám alapú rádióval. illetve a trial mode. Engem kiakasztott az apple musicnál fizess vagy tágulj stratégia. Egyáltalán nem használható ha nem fizetsz elő. Csak saját vásárolt tartalommal. Én elvből nem töltök zenét. Szóval hatalmas trash jelenleg ha nem csak pop Illetve trendy zenét akarsz hallgatni.