Sziasztok,
Nagy a hallgatás a fenti 10.13.2-vel bevezetett bug kapcsán. Nekem ugyan csak a 4-essel jelent meg, de azóta minimalizáltam a MBP-m használatát, annyira bosszant.
Nálatok mi a helyzet? Van köztetek bárki, aki küzdött vele?
Sziasztok,
Nagy a hallgatás a fenti 10.13.2-vel bevezetett bug kapcsán. Nekem ugyan csak a 4-essel jelent meg, de azóta minimalizáltam a MBP-m használatát, annyira bosszant.
Nálatok mi a helyzet? Van köztetek bárki, aki küzdött vele?
Tudsz ehhez valami linket küldeni, mi nem találkoztunk ilyesmivel egyáltalán itt a szerkesztőségben.
ezek alapján akkor tehát a 10.13.6 megoldotta, így akkor ezt a topicot lezárom.
Túrót oldotta meg. Egyrészt mint írtam, látszólag valakinek megoldotta, de én még nem próbáltam. Most kerültem géphez, feltelepítettem, és sajnos nem oldotta meg
Most jön majd az, hogy amint időm engedi, egy külső lemezre új rendszert telepítek, és miután arra felrakok minden app-ot, amire szükségem van, és majd még akkor is hiba nélkül működik a rendszer, na majd akkor kitalálom, hogyan költöztessem át azt a rendszert a mostani helyére. De ennyit utoljára Windows-zal szívtam, csak annak már 11 éve - akkor váltottam Mac-re.
Persze ha lenne valami tool, amivel az újraindulás logjából ki lehetne deríteni, hogy mi okozza a jelenséget, könnyebb lenne…
akkor leginkább jelezd az Apple felé, és majd kérnek logokat. mást nem igazán tudsz tenni. mi nem tapasztaltunk ilyesmit, így segíteni sem igazán tudunk. https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/