Sleep-wake problem

Sziasztok,

Nagy a hallgatás a fenti 10.13.2-vel bevezetett bug kapcsán. Nekem ugyan csak a 4-essel jelent meg, de azóta minimalizáltam a MBP-m használatát, annyira bosszant.

Nálatok mi a helyzet? Van köztetek bárki, aki küzdött vele?

Tudsz ehhez valami linket küldeni, mi nem találkoztunk ilyesmivel egyáltalán itt a szerkesztőségben.

Gugli

1 kedvelés

Latest info

ezek alapján akkor tehát a 10.13.6 megoldotta, így akkor ezt a topicot lezárom.

Túrót oldotta meg. Egyrészt mint írtam, látszólag valakinek megoldotta, de én még nem próbáltam. Most kerültem géphez, feltelepítettem, és sajnos nem oldotta meg :frowning:

Most jön majd az, hogy amint időm engedi, egy külső lemezre új rendszert telepítek, és miután arra felrakok minden app-ot, amire szükségem van, és majd még akkor is hiba nélkül működik a rendszer, na majd akkor kitalálom, hogyan költöztessem át azt a rendszert a mostani helyére. De ennyit utoljára Windows-zal szívtam, csak annak már 11 éve - akkor váltottam Mac-re.

Persze ha lenne valami tool, amivel az újraindulás logjából ki lehetne deríteni, hogy mi okozza a jelenséget, könnyebb lenne…

akkor leginkább jelezd az Apple felé, és majd kérnek logokat. mást nem igazán tudsz tenni. mi nem tapasztaltunk ilyesmit, így segíteni sem igazán tudunk. https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/