SoundMAGIC E10BT: akcióban 2017 legjobb ár/értékű fülhallgatója!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/12/soundmagic-e10bt-akcioban-2017-legjobb-ar-erteku-fulhallgatoja/

2017-ben teszteltünk a SoundMAGIC márka E10-es fülhallgatóit, aminek ugye van vezetékes és egy vezeték nélküli változata is. Ez a széria évről évre nyeri meg a legjobb termék plecsnit a saját kategóriáján belül. Idén pedig hatalmas akcióval zárjuk a márka sikerességét! Nem kevés vezeték nélküli fülhallgatót teszteltünk már itt a Szifonon, legutóbb az AudioFly AF100W-t azelőtt…

Már a másodikat nyűvöm. Király cucc! Most ennyiért egy tartalékot is veszek :smiley: :smiley:

Mi is használjuk, nem véletlen toljuk meg így évvégén, karira is tökéletes ajándék. Valaki írta, hogy edzésre nem annyira jó, de hát ennyire tökéletes nem lehet :smiley:

1 kedvelés

Egyébként jó az sportra is, csak kell hozzá egy comply füldugasz, hogy jól bennmaradjon. A magasabb árú soundmagicokban van is ilyen, de ez még nem éri el azt az árkategóriát. Itt van az Euronicsban olcsóbban: https://euronics.hu/search/?text=comply+sport+pro

A mikrofon mennyire jó? Ugyanis elég közel van a nyakhoz, emiatt meg alig hallani amikor beszél az ember… Azért mondom, mert volt egy hasonló sony-m, mindenki panaszkodott, h nem halja amit mondok. Vezetés mellett használtam, tehát nagy volt az alapzaj. Valaki próbálta már vezetés közben használni?

Nekem ez a harmadik lesz tartaléknak …eddig nekem nem panaszkodott senki, használom vezetés közbe is futás közbe is.

Én évek óta sennheiser cx300ii-t használok, tud esetleg valaki tanácsot adni, hogy ahhoz képest ez milyen?

Csak egy kerdes
Ez 5 pontot kapott a hangzásra az Audiofly meg 4,8-at holott a tesztelő elmondása alapján megduplázta az Audiofly a Soundmagic hangzásának szinvonalát.
Akkor most hogy is van ez?
Nem gondolom, hogy ennek 5 csillagos lenne a hangzása…

Ár/értékhez képest. Nyilván a drágábbnak jobb a hangzára, de ha nem akarsz annyit fizetni ennek a kategóriának ez a legjobbja, legalábbis az én tapasztalataim alapján.

Nekem volt egy, kb másfél évig húzta, nagyon szerettem. Az akksija is jó, a hangzása az árkategóriájában verhetetlen. Működik még most is, csak a táskámban a gombról lejött a műanyag borítás, de a hangja még mindig szól.

Ennyiért szerintem vitathatatlanul az egyik legjobb vétel!

Sportolásra valóban nem a legjobb, nekem sokszor kiesett futás közben a fülemből.

Eloszor en is azt hittem jo kis fules ennyiert. Egy bajom volt csak a csipesz. Mondjuk tudtam mert az osszes tesztben benne van hogy ezt kicsit elszurtak.
Sajnos nekem fel ev utan tonkrement. Akku hiba. Heti 2 futasra hasznaltam szoval nem volt kihasznalva. Mivel akkut nem javit/cserel haranciaban a forgalmazo igy kuka. Mondjuk rendelhettem volna kinabol 5e-ert akkut.
De inkabb vettem egy beats-et ar ertekben jobb. Pont 2x annyi volt mint a sound magic de hangban minosegben tudja is. Meg ha felevente kell ujat venni a soundmagicbol akkor anyagilag is ugyanott vagyok. Sajnos itt is igaz az hogy vegul az olcso a dragabb.

Mint hogyha egy sokkal jobb autóba ülnél át. Kiegyensúlyozott és részletgazdag hangképe van. A CX300 amennyire emlékszem, inkább basszus domináns, a magasak terén nem annyira erős.

Nagyon pöpec kis jószág, egyedül az akku helyét kell szokni. Már a vezetékes E10 is nagyon ott volt, a BT csak tovább emelte a szintet. Tényleg 30 - 50 ezres in ear bt fülesekkel is pariban van!

Koszi a tippet. Bar pont a túltolt mély az egyik amiert szeretem a cx300ban:)

Azt be lehet esetleg állítani, hogy a középső gomb kétszeri megnyomásával ne a legutóbb hívott számot hívja vissza, hanem a következő zenére lépjen? Köszi

Elvileg ha hosszan nyomod vagy azt vagy a hangerő növelő gombot, akkor a következő számra lép.

Ma megérkezett a kis füles: kinézetre és kidolgozásra inkább olcsó “kínai” tucatáru de tényleg nagyon jó hangja van! 3 éve egy RHA MA750i-t nyúzok, az én fülem szerint nem nagy a különbség. A muzix.hu-tól nagyon kedves figyelmesség, hogy külön hozzácsomagoltak egy pár Comply memóriahabos fülpárnát.

1 kedvelés

Az RHA 750i remek fülehallgató, szerintem pariban van az E10BT-vel, de ugye nem vezeték nélküli. Örülök, hogy tetszik, köszönjük a hozzászólást! :slight_smile: