Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/12/soundmagic-e10bt-akcioban-2017-legjobb-ar-erteku-fulhallgatoja/
2017-ben teszteltünk a SoundMAGIC márka E10-es fülhallgatóit, aminek ugye van vezetékes és egy vezeték nélküli változata is. Ez a széria évről évre nyeri meg a legjobb termék plecsnit a saját kategóriáján belül. Idén pedig hatalmas akcióval zárjuk a márka sikerességét! Nem kevés vezeték nélküli fülhallgatót teszteltünk már itt a Szifonon, legutóbb az AudioFly AF100W-t azelőtt…
Már a másodikat nyűvöm. Király cucc! Most ennyiért egy tartalékot is veszek
Mi is használjuk, nem véletlen toljuk meg így évvégén, karira is tökéletes ajándék. Valaki írta, hogy edzésre nem annyira jó, de hát ennyire tökéletes nem lehet
Egyébként jó az sportra is, csak kell hozzá egy comply füldugasz, hogy jól bennmaradjon. A magasabb árú soundmagicokban van is ilyen, de ez még nem éri el azt az árkategóriát. Itt van az Euronicsban olcsóbban: https://euronics.hu/search/?text=comply+sport+pro
A mikrofon mennyire jó? Ugyanis elég közel van a nyakhoz, emiatt meg alig hallani amikor beszél az ember… Azért mondom, mert volt egy hasonló sony-m, mindenki panaszkodott, h nem halja amit mondok. Vezetés mellett használtam, tehát nagy volt az alapzaj. Valaki próbálta már vezetés közben használni?
Nekem ez a harmadik lesz tartaléknak …eddig nekem nem panaszkodott senki, használom vezetés közbe is futás közbe is.
Én évek óta sennheiser cx300ii-t használok, tud esetleg valaki tanácsot adni, hogy ahhoz képest ez milyen?
Csak egy kerdes
Ez 5 pontot kapott a hangzásra az Audiofly meg 4,8-at holott a tesztelő elmondása alapján megduplázta az Audiofly a Soundmagic hangzásának szinvonalát.
Akkor most hogy is van ez?
Nem gondolom, hogy ennek 5 csillagos lenne a hangzása…
Ár/értékhez képest. Nyilván a drágábbnak jobb a hangzára, de ha nem akarsz annyit fizetni ennek a kategóriának ez a legjobbja, legalábbis az én tapasztalataim alapján.
Nekem volt egy, kb másfél évig húzta, nagyon szerettem. Az akksija is jó, a hangzása az árkategóriájában verhetetlen. Működik még most is, csak a táskámban a gombról lejött a műanyag borítás, de a hangja még mindig szól.
Ennyiért szerintem vitathatatlanul az egyik legjobb vétel!
Sportolásra valóban nem a legjobb, nekem sokszor kiesett futás közben a fülemből.
Eloszor en is azt hittem jo kis fules ennyiert. Egy bajom volt csak a csipesz. Mondjuk tudtam mert az osszes tesztben benne van hogy ezt kicsit elszurtak.
Sajnos nekem fel ev utan tonkrement. Akku hiba. Heti 2 futasra hasznaltam szoval nem volt kihasznalva. Mivel akkut nem javit/cserel haranciaban a forgalmazo igy kuka. Mondjuk rendelhettem volna kinabol 5e-ert akkut.
De inkabb vettem egy beats-et ar ertekben jobb. Pont 2x annyi volt mint a sound magic de hangban minosegben tudja is. Meg ha felevente kell ujat venni a soundmagicbol akkor anyagilag is ugyanott vagyok. Sajnos itt is igaz az hogy vegul az olcso a dragabb.
Mint hogyha egy sokkal jobb autóba ülnél át. Kiegyensúlyozott és részletgazdag hangképe van. A CX300 amennyire emlékszem, inkább basszus domináns, a magasak terén nem annyira erős.
Nagyon pöpec kis jószág, egyedül az akku helyét kell szokni. Már a vezetékes E10 is nagyon ott volt, a BT csak tovább emelte a szintet. Tényleg 30 - 50 ezres in ear bt fülesekkel is pariban van!
Koszi a tippet. Bar pont a túltolt mély az egyik amiert szeretem a cx300ban:)
Azt be lehet esetleg állítani, hogy a középső gomb kétszeri megnyomásával ne a legutóbb hívott számot hívja vissza, hanem a következő zenére lépjen? Köszi
Elvileg ha hosszan nyomod vagy azt vagy a hangerő növelő gombot, akkor a következő számra lép.
Ma megérkezett a kis füles: kinézetre és kidolgozásra inkább olcsó “kínai” tucatáru de tényleg nagyon jó hangja van! 3 éve egy RHA MA750i-t nyúzok, az én fülem szerint nem nagy a különbség. A muzix.hu-tól nagyon kedves figyelmesség, hogy külön hozzácsomagoltak egy pár Comply memóriahabos fülpárnát.
Az RHA 750i remek fülehallgató, szerintem pariban van az E10BT-vel, de ugye nem vezeték nélküli. Örülök, hogy tetszik, köszönjük a hozzászólást!