Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Eredetileg itt jelent meg: Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok - Szifon.com

Amikor 2020 tavaszán Magyarországra is betört a koronavírus járvány, akkor a tömegközlekedést és a kötelező maszk használatot biciklire váltottam. Egyszerűen nem érte meg home officeban a BKK-bérlet, de jeggyel se nagyon volt kedvem maszkban utazni és azóta is szinte mindenhova két keréken megyek, télen-nyáron, éjjel-nappal. Bármennyire is nem tech és kütyü központú a kerékpározás, mégis…

Szerintem a másik népszerű megoldás az az SP Connect, szintén rengeteg kiegészítővel és egy kicsit egyszerűbb leoldással, náluk ugyanis egy kézzel is le tudod venni a telefont a rögzítésről, nem kell megnyomni/húzni semmit.

1 kedvelés

Én is SP connectet használok már 3 éve, és nagyon jól bevált. Én olyat használok belőle, ami a villa végében (stucniba) van szerelve az adapter, ami annyira letisztult, hogy emiatt, amikor nincs rajta a telefon, akkor se feltűnő, és nem egy ilyen bumszli, mint a quadlok, vagy ez! Én is mindenképpen azt ajánlom ehelyett!

Nekem a Lifeproof-tól a Lifeactív Quickmount vált be és használom már évek óta.

Köszi az ajánlások, mindegyik elég jól hangzik, bár a kedvencem a villanyak végére szerelhető megoldás, csak sajnos a váltókarom beleakadna, de nagyon tetszik különben, mert ez kihasználatlan helyet tesz hasznossá :slight_smile:

Az én időmben még nem volt szokás biciklizés közben zenét hallgatni, telefonálni, sms-t nézegetni, navigálni se…. A minket körülvevő forgalomra figyeltünk, uram bocsá’ egy helyes lány fenekét is észrevettük… jó volt az úgy is. Kicsi Budapest, nem egy Tokio, az útvonalat is meg lehet nézni előre, azután emlékezni…

Én is megnézem előre, aztán megyek emlékezetből. De a barátnőmnek ez nehezebben megy, neki igencsak jól jön a navigáció. Sőt (hogy a sztereotípiáknak is romboljam), van olyan barátom is, aki világéletében rém pocsékul tájékozódott. Na, ő azóta is áldja a GPS-t :slight_smile: