Sportolás közben használhatatlanná váló Watch7

Sziasztok! :-))
Szeretném megkérdezni, hogy a címben említett hiba ismert e, esetleg másoknál is előfordul(t) e?
Konkrétan a következő történik az órával… Erős, de nem durva igénybevételnél (spinning) az óra display felbontása óriásira nő. gyakorlatilag egy-egy betű vagy szám betölti az egész számlapot. A gombok nyomkodása sem segít. Görgetni, mozgatni lehet, de értelmetlen mert nem látható összefüggően semmit.
A két gomb nyomásával (reset) áll csak helyre a rendszer. Mondanom sem kell, legtöbbször mennek a lecsóba az akkor aktuális edzésértrékek… Megpróbáltam már a párosítás megszüntetésével, új óra ként és mentésből visszaállítva is. Sajnos nem segített!
A 7-es előtt a 3-as szériát használtam évekig, ugyanígy sportoltatva. Soha nem tapasztaltam ehhez hasonló hibát.
Előfordulhat szerintetek, hogy hibás a cucc? Ha igen, gariban, hogy zajlik a csere?
Kösz a segítséget előre is!
Z.!

Szia @ziggilini szerintem bekapcsol ilyenkor a kisegítő lehetőségek. Fogalmam sincs hogy hogyan lehet ezt kikapcsolni, lehet majd mások jól megmondják helyettem, de nekem ez a tippem. :slight_smile:

szerintem is kisegítő lehetőség kapcsol be, ami lehet például attól, hogy egymás után háromszor megnyomódik a digitális korona. első körben kapcsold ki a billentyűparancsot:

vagy nézd meg, hogy akkor is jelentkezik-e ez a probléma, ha a digitális korona gomb nem a csuklód felé van, hanem a karod felé – például ha a bal kezeden hordod az órát, egyszerűen tedd át ilyenkor a jobb kezedre. ha utána nem jelentkezik, akkor ez volt az oka.

Nagyon köszönöm a segítséget! Bocs azéé is, hogy mindig csak a gond van velem :-))))
Be volt kapcsolva a “nagyítás” opció… kikapcsoltam.
Remélem megoldódott!
Kösz, még egyszer!

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.