Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/07/04/spot-robot-kutya-a-boston-dynamics-tol/
A sok Apple hír mellett nézzünk meg pár videót egy igazán izgalmas robotról, Spotról. Spotot a Boston Dynamics fejlesztette és június óta meg is vásárolható 75 ezer dollárért (~23,6 millió forint), de ha épp nincs ennyi felesleges pénzed , nézd meg, hogy hogyan fest mozgásban. Ahhoz, hogy megértsük, pontosan mire van szükség egy ilyen okos,…
Tavaly dolgoztam még az ANYbotics-nál, ők is egy robotkutyát fejlesztettek ki, különböző munkákra, ANYmal C a legújabb modell neve.
Lehet csak én vagyok egyszerű ember. De nekem hátvakarásra kéne egy robot Ezt is azért venném meg.
Kár, hogy ilyen qurva drága… Azt lehet tudni, hogy meddig bírja a kutyus szuflával?? Ha csak 20-30 perces üzemideje van, akkor nem sok helyen lehet bevetni komoly munkára… Amúgy elszórakoznék vele egy ideig.
Az a 90 perc nem is olyan rossz! Igaz, itt nem reptetni kell a súlyt, mint egy dron-nak. Így emiatt lehet nehezebb is az akku pakk!