Spring Loaded: az Apple bemutatta az újratervezett, M1 chipes iMac-et

Eredetileg itt jelent meg: Spring Loaded: az Apple bemutatta az újratervezett, M1 chipes iMac-et - Szifon.com

Hosszas várakozás előzte meg az Apple alapoktól áttervezett, M1 chippel szerelt, frissen debütált iMac modelljét. A cég nem okozott csalódást, a hét új szín mellett jelentősen csökkent a gép vastagsága is, de a külső mellett természetesen a motorháztető alatt is történtek változások. Az Apple láthatóan komolyan vette a felhasználói élmény javítását, hiszen 1080p-s FaceTime kamera,…

Az Magic Mouse-nál megoldották, hogy töltés közben is lehessen használni?

nem oldották meg.

1 kedvelés

Nem ertem a felvetesed. Nekem is 8 gb van a 2018-as gepben, ami tudatos vasarlas eredmenye. Nem toltogeti ujra a tabokat, pedig jopar ablak nyitva van, tobb terminal ablakkal meg xcodeval es android studioval. Szoval nem hiszem, hogy most ezzel gond lenne.

1 kedvelés

4-et?? 40 van nyitva Safariban és Chrome-ban :sweat_smile:
Milyen app frissitesre gondolsz??

Minek? 2 perces töltéssel 9órát bír. Valahogy csak megtudod oldani? Ennyiért megéri áldozni a design oltárán. A kérdés az hogyha minden USB C akkor még kell egy + Lightning kábel is? Vagy minden USB C ami nem billentyűzet egér vagy Trek Ped? És akkor is két kábel? És még a Lightning kábelt külön vesszük? Vagy belefér a fél millába? Csak a kék! :blue_square::large_blue_diamond::large_blue_circle::blue_heart:

Vajon ez a Magic Keyboard a TI-vel működik más géppel is mint az új iMac? Pld. külső monitorra lőtt M1 Air vagy Pro -val is menne a kommunikáció a T1 chippel? :thinking:
Vagy csak ehhez a típushoz jár majd?

Szerintem elég jó cuccnak ígérkezik, de miért nincs fekete verzió? vagy legalább olyan amin a kijelző kávája fekete?! Nekem pl. az iPad-nál a fehér verziónál is zavaró (tudom, én vagyok a hülye :D). Meg nekem így logó nélkül az elején eléggé kínai copy hatást kelti, mintha nem engedélyezték volna a logóhasználatot így inkább nem rakták rá :DDD

a leírása alapján szerintem más, M1-es gépekkel működik, mert nem a T1 chippel kommunikál, hanem a processzorban lévő Secure Enclave-vel.

A fekete majd a Pro változat lesz, akár 32 GB memóriával és hagyományhűen nyilván nulla alkatrészellátással. Jelszavunk legyen: nix m1x! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bocsi, rossz posztra ment ki, nem figyeltem, hogy ez mac és nem iPad. :smiley:

1 kedvelés