StellaFudge: az Apple végre készített egy firmware frissítő alkalmazást az AirPods-hoz

Eredetileg itt jelent meg: StellaFudge: az Apple végre készített egy firmware frissítő alkalmazást az AirPods-hoz - Szifon.com

Lehet, hogy nem is tudsz róla, de az AirPods-od firmware verziója viszonylag gyakran változik. Az Apple azonban trükkös és ezt a frissítést iOS eszközeid elvégzik a háttérben. Csak annyi kell hozzá, hogy az AirPods a töltőtokjában töltőn legyen és a hozzá csatlakozott iOS eszközön legyen aktív internetkapcsolat. Mi van azonban, ha nem sikerül a frissítés…

Nem az a kérdés, hogy örülnék-e, hanem az, hogy eddig miért nem volt, és most miért nem hozzáférhető mindenki számára? Legalább annyi, hogy látni lehessen a build verzióját. Ha például nem egyezik a kettő, elvigye az ember a szervizbe frissíteni.
De ahogyan az Apple-t ismerjük, mondjuk egy év múlva elérhetővé teszik, jó nagy reklámmal, hogy mekkora jó fejek már, hogy ezt is megcsinálták. Olyan ez, mint az SMS vagy az MMS , szerintük fölösleges volt, aztán mégis lett.

a build verzióját most is tudod ellenőrizni, ha csatlakoztatva van az AirPods: Beállítások, Általános, Infó alatt van neki ilyenkor saját sávja. itt láthatsz róla képeket is:

az SMS mindig is elérhető volt – az MMS volt az, ami csak az iPhone 3G-től kezdve volt elérhető, azt állítván, hogy csak annak a basebandje tudja, miközben a SwirlyMMS-sel már régóta ment még az iPhone 2G-n is.