Steve Jobs ma lenne 68 éves

Eredetileg itt jelent meg: Steve Jobs ma lenne 68 éves - Szifon.com

Steve Jobs 1955. február 24-én született San Franciscóban. Az Apple társalapítója, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, ma lenne 68 éves. Steve a napvilágot Abdulfattah Jandali és Joanne Scheible gyermekeként látta meg. A fiatalok a Wisconsin-i Egyetemen találkoztak, és akkori helyzetükben a kis jövevény örökbe adása mellett döntöttek. Így lett Steve végül Paul és…

1 kedvelés

Tudom, nem a legmegfelelőbb pont ideírnom, de miért kell minden évben, közel betűről betűre lehozni ugyanazt a cikket? Mármint semmi újat nem találok benne (persze mindig végiggörgetem), de nem lehetne kitalálni valami másfajta megemlékezést róla? Mondjuk - mittomén - minden évben más termékről írni egy átfogóbb cikket, amik az ő fejéből pattantak ki. A részleteket ti tudjátok, nulla tapasztalattal rendelkezem az írás terém, csak egy tipp.

minden évben cserélgetve vannak a videók, és persze Tim Cook tweetje a lényeg. az alapinformációk azért ugyanazok, mert azok változatlanok.

Fun fact: Jobs soha nem mondta azt, hogy “rosszul fogod”.
Az antennát le lehetett árnyékolni, ha a tok nélküli készüléket az egész tenyereddel egy ponton markoltad meg “death grip”. Jobs azt válaszolta egy e-mailben egy emiatt reklamáló vásárlónak, hogy “akkor ne fogjad úgy”.

@Idoapu azt hiszem, ez a levelezés volt pontosan a forrás – ezután híresült el a sajtóban ennek az átértelmezése, a rosszul fogod:

https://web.archive.org/web/20100722050648/http://mungler.posterous.com/conversation-with-steve-jobs

frissítettem az erre vonatkozó részt, hogy ez egyértelmű legyen.

1 kedvelés