Steve Moser: új Apple TV távirányítóra is utalhat a tvOS 14.5 legutóbbi bétájában pár kódsor

Eredetileg itt jelent meg: Steve Moser: új Apple TV távirányítóra is utalhat a tvOS 14.5 legutóbbi bétájában pár kódsor - Szifon.com

Steve Moser szerint a tvOS 14.5 pár napja elérhetővé vált béta verziójában egy szövegrészlet a következő generációs Apple TV távirányítójáról árulkodik. A kódban található sorokban említett középső gombbal ugyanis jelenleg egyetlen Apple TV távirányító sem rendelkezik. “A folytatáshoz nyomja meg a középső gombot vagy az érintőfelületet” – olvasható a tvOS 14.5-ös Setup.app angol nyelvű szövegeit…

Nahát remélem, hogy azért jobb távirányitót fejlesztenek mint a Salt Remote mert az ment 1 hét után a kukába, katasztrofális volt. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Tényleg? Pedig a képek alapjan jobbnak tűnt, mint a gyári😃

“Megakadt” folyamatosan, vagyis nem reagált pár másodpercig a gombokra aztán meg megindult és átlapozott több oldalt. Az idegeimet gallyra vágta nagyon gyorsan. Amúgy ez az a távirányitó.

Pedig ezen legalább van konkrét ki/bekapcsoló gomb. :smiley: Ilyen irányban kéne elindulni, hogy ne menüből kelljen kikapcsolni. :smiley:

nem kell menüből. hosszan nyomod a TV gombot, majd a Vezérlőközpontban rányomsz az alvás opcióra.

Igen, így értettem a “menüt” :slight_smile: Tehát ez az egy gombnyomáshoz képest már “hosszú” folyamat. :joy:

29.95 CHF, szívesen küldök haza de vissza nem veszem, ha nem jön be :joy:

Köszi, azt hiszem kihagyom. :joy: