Személyi edzők az otthonodban: kipróbáltuk az Apple Fitness+ szolgáltatását!

Eredetileg itt jelent meg: Személyi edzők az otthonodban: kipróbáltuk az Apple Fitness+ szolgáltatását! - Szifon.com

Az Apple Watch Series 6 megjelenésével együtt az Apple a Fitness+ szolgáltatást is bemutatta, mely végül hivatalosan is megjelent december 14-én. Az Apple Fitness+ tízféle edzésformát kínál a felhasználóknak, így a konditermek zárva tartása alatt sem kell mozgás nélkül maradnunk, a gyakorlatokat pedig követhetjük egyenesen iPhone-ról, iPadről vagy akár az Apple TV-n is. A Fitness±t talán…

Jöhetnek majd a kérdések, “AZ MI OTT A HÁTTÉRBEN?!” :man_shrugging:t2::joy:

:joy: :joy: :joy:

Én inkább azt kérdezném meg, hogy ez mennyire használható Watch nélkül? Mert az nekem nincs, nem is szeretnék, hagyományos óra párti vagyok. És nekem szempont, hogy legyen tvOS változata is, emiatt a Nike-ot egyből kilőttem. Az Adidas Training Appjét pedig egy nyár alatt meguntam, szóval ezt nagyon várom, hogy mikor indul el nálunk, de ha az adatok és egyéb miatt kell hozzá az óra, akkor meg vagyok lőve.

Csak az adatok miatt kell az óra, én venném, :smiley: :smiley: de elfogadom, hogy hagyományos párti vagy. Van tvOS app :slight_smile:

Igen azt látom a képekből, hogy van tvOS app. De ha nincs hozzá órám ami rögzítené a statisztikákat és egyéb infókat, attól még használhatóak az edzések mindenféle korlátozás nélkül? Max annyi, hogy a bal felső sarokban nem jelenít majd meg semmi infót?

Sztem igen, de majd megnézzük :slight_smile: vagyis nem én, hanem Nóri :man_shrugging:t2::joy:

Azt megköszönném. :slight_smile:

Akkó nem :weary: (szar)

Franc… :roll_eyes:

Azt írják amúgy hogy iPad és iPhone-on megy ettől még óra nélkül, igaz sztem minimum iPad kijelző kell azért az értelmes használathoz.

Hát igen… Azért dobtam a Nike-ot is, mert telefonon nagyon nem volt jó, nem láttam soha, hogy mit kellene csinálni. Adidasnak van tvOS alkalmazása, de annak nagyon hamar meguntam a gyakorlatait, pedig előfizetéssel próbáltam, tehát még csak azt se mondhatom, hogy az ingyenes verzióban elérhető korlátozott számú gyakorlatokkal volt uncsi.

De akkor sajna ez is kuka… Vagy pedig a hagyományos óra mellé venni kell egy Watch-ot is, amit az edzések idejére veszek fel csak… :sweat_smile: :joy:

Őszintén, vegyél egy használt Series 3-at, edzéshez BŐVEN elég, és ilyen 50k körül mennek.

Igen, ez jó ötlet.

A háttérben az egy Quest 2 és 2 HomePod mini doboz ha jól látom :joy::joy: Na jó viccet félretéve, én nem tudom rávenni magam az itthoni edzésre, pedig van egy Crosstrainer, egy TRX meg sok kis apró kiegészítő, de azonkívül, hogy néha crossra ráállok semmi, nincs motiváció valahogy. Az edzőterembe szívesen járok akár naponta is. Most is zárva vannak a termek 12.22-től 01.22-ig és hiába csinál az edzőm is napi szinten zoom edzést valahogy nem tudnak rávenni :joy: Meg hát az utóbbi időben EMS erőedzéseket csináltam onnan meg tényleg pótolhatatlan, hogy ott álljon fellettem és motiváljon :smiley: A párom már jobban eledzeget itthon is neki viszont összevarázsolok egy teszt időszakot. Vajon a novemberben vett Watch jó a +2 hónaphoz?

Azt amúgy hozzáteszem a Quest 2-ön elég jókat elboxolgattam a Creed-el a napokban :smiley:

1 kedvelés

Hát a +2 hónap kérdés, amúgy én pl sétálni szeretek teremben, de azért itthonra nem vennék futógépet, PEDIG KÉNE, mert olyan kéne már, ami nyilván kompatibilis az Apple Watch-csal, az pedig sztem milla fölött van. De én elnézegetem Nórit miközben edz… teljesen jó! :smiley: Sztem a tied is jól ellesz ezzel meg tényleg jók az edzők! :slight_smile:

1 posts were split to a new topic: Páragate az AirPods Max esetén?

Nem értem ennek a területi korlátozását. Remélem hamarosan elérhető lesz itthon is!

1 kedvelés

Én sem értem, látva hogy a felület is le van fordítva magyarra, a content oké nem magyar, de ez a tv±nál sem volt gond.

@SzifonAdmin: Két watchal próbáltatok? Kezeli a felület, hogy egyszerre több ember adatait jelenítse meg?

Az Apple TV-nél csak 1 órával van lehetőség belépni. Sajnos.