Tartósabb borítású töltőkábelt kaphat az iPhone 12

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/26/tartosabb-boritasu-toltokabelt-kaphat-az-iphone-12/

Egy friss kiszivárgás alapján úgy tűnik, hogy az Apple egy tartósabb borítású töltőkábellel kárpótol majd minket azért, hogy nem lesz hálózati adapter az iPhone 12 dobozában. Sajnos nem USB-C-ről van szó (legalábbis nem mindkét végén), hanem továbbra is Lightning, de legalább fonott borítású! Már júliusban is csiripelték a madarak, hogy fonott borítást kap az iPhone…

best termekelhelyezes(ek ever)

1 kedvelés

Sokat keresgeted a googleba a samsungot :joy:

2 kedvelés

Tök mindegy milyen kábelt adnak a telóhoz, úgy sem használom. Vezeték nélkül töltöm, amihez nem kell gyári töltő sem. Így nekem a teló elég lesz :slight_smile:

Azért aki használja annak nem tök mindegy…

én 2 méteres kábellel tőltöm itthon, úgyhogy nekem teljesen mindegy.

Nem cserélik a kábelt, legalábbis az istyle-ban biztosan nem. Minden papirral felszerelkezve mentem és elhajtottak a …

legjobb tudomásom szerint csak akkor cserélik, ha garanciaidőn belül vagy ÉS a fémharisnya a borítás alatt még nem sérült. ha már az is kirojtosodott, akkor nem cserélik. ezért kell a lehető leghamarabb, a foszlás legelső jele esetén azonnal cseréltetni. ha valamelyik szervizpartner nem akarja cserélni, hívd fel az Apple Támogatást, és kérj tőlük rá engedélyeztetést.

Apple Storeban Apple Care-el kicserélték, sima garanciába nem. Azt mondták nem megfelelően húztam ki a kábelt. De amúgy valamilyen szinten igazuk is volt, mert amióta megfogom a lighting csatlakozót és úgy húzom ki egy kábel se ment tönkre.

Műszaki emberek mind a dugót fogva húzzák ki. Lehet ezért nem ment még tönkre kábel nálam? Max a sok hajtogatás teheti még tönkre tőben, de az évek sora.

Ha nem adnak töltőadaptert az egyenesen pitiáner, ócska disznóság. Hogy ha mégis adnának miért csak 5W- osat: na, az is lehetne kérdés… de ezek a pitiánerek a 12W-os töltőt is sunyin visszabutítják 10 Wattosra… a forma azonos, a felirat újabban 10 W, azonos áron…:frowning:

másoknak meg épp az a bajuk, hogy feleslegesen megveteti velük az Apple a számukra szükségtelen kiegészítőt.

én zsugorcsövel le szoktam “védeni” a lightning végét, amíg új…
nem szép, de hasznos… :smiley:

2020 az innováció éve az Applenél: előbb widgetek, most meg ez :smiley::smiley:

1 kedvelés

Van akinek pitianer, van aki meg nem akar belefulladni a szemetbe. Ezt 10 eve is igy gondoltam, azota hasznalok egy ketfejes hama toltot.