Te frissítesz majd az iOS 12-re? Ezekre az újdonságokra számíthatsz!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/05/te-frissitesz-majd-az-ios-12-re-ezekre-az-ujdonsagokra-szamithatsz/

Két hét múlva már megjelenhet az iOS 12, amit június óta tesztelnek a bétát használók. Az eddigi visszajelzések alapján ez a rendszer az eddigi legjobb, és leggyorsabb lesz még a régebbi készülékeken is, így nagyságrendekkel többen fognak frissíteni az első időszakban, mint az iOS 10 vagy 11 esetén. Persze csak akkor, ha nem lesz semmi…

Én korábban annak a híve voltam, hogy az első pár hibajavítás után kell feltenni az új rendszereket, vagy még annál is később. Gyakorlatilag sosem frissítettem szeptemberben, csak, ha új telefont vettem. Most ehhez képest public béta 3 óta használom az IOS 12-őt, baromi stabil és gyors, legalábbis 8 Plus-on, és az utcsó béta, meg mintha még egy pöppet fluent-ebb lenne. Most tényleg nagyon odafigyeltek.

1 kedvelés

Idén szerintem is odatették magukat, a béták is sokkal használhatóbbak voltak. Mondjuk ez a watchOS 5-re nem volt elmondható az elején, most már az is kezd rendben lenni.

1 kedvelés

Csatlakozom, beta 1 óta használom az iOS 12-t, tényleg mára teljesen hibamentesen megy nálam is. i7Plus, iPadPro 10,5.

Csatlakoznék… Szintén iszonyat jó nekem is, beta elejétől iPhone 8 plussal.

SE-n sokkal jobb a 11-nél. Tuti felfrissítem. 5S-re leszek kíváncsi. Van egy iOS 7-es 5S-ünk, így tervezem az összehasonlítását.
Kb az összes Apple készülékünket felfrissítjük, annyira jó lett. Bár sajnálom az alap iOS-es 6S-t, de na, csak az animáció miatt gyorsabb a 12.

Én jelenleg 5s-t használok. Szinte minden infót elolvastam a IOS 12-ről illetve próbáltam minden videót megnézni ahol 5s-en hasonlítják össze a 11-el. Szó mi szó várom a szeptembert, hogy tudjam frissíteni. Én a béta verziókat nem próbálgattam kivárom türelemmel :slight_smile:

Én lemaradi vagyok, SE-n nekem tökéletes a 10.3.3 és amíg nem követelik az alap alkalmazások az újabb iOS-t, marad is. Sem a 11, sem az eddig látott 12 nem hozott olyan változást, amire szükségem lett volna.

Nekem még a 10.2 van! Hibátlanul megy, i7Plusz! Az iOS 12-re lehet, h frissítek :slight_smile: eddig jókat hallani róla!

Nagyon gyorsak voltak a béták, de élesben jópár memória kezelési gond van még az utolsó bétában is. A GPS pedig sokkal hamarabb veszít jelet iPhone X-en. Múlt héten össze-vissza navigált a tengernél időnként hosszabb út alatt. A galériában is vannak akadások, amik 11 alatt nincsenek. Pl. az egyik ilyen az automatikus fénykép javítás funkció. Teljes reset iCloud nélkül tapasztaltam a hibákat sajnos. Remélhetőleg a végleges ezektől mentes lesz már. iPad pro-n pl nincsenek ilyen hibák. Egyenlőre marad a 11.4.1. Ezzel nincs semmi probléma és elég gyors is.

1 kedvelés

Nagyon jó lenne végre az ébresztés hangerejét a csengéstől függetlenül beállíthatóvá tenni! Így egyszerűen. Alvás funkció nélkül.
Van infótok?

Még az is nagyon érdekelne, hogy a Mail-ben a levelek mappa-struktúrája miért van állandóan full lenyitva? Miért nem lehet a pici nyilakkal (háromszögekkel) nyitni/zárni a mappákat? (iPhone-on)
Scrollozásban spórolnék…

nincs ilyen az iOS 12-ben. vegyél fel róla egy hibajegyet, hogy tegyék bele: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

Lemondtam róla.
Viszont az Alvás funkció egész jól működik! :grinning: