TechCrunch: az Apple megszünteti az eredeti HomePod gyártását és értékesítését

Eredetileg itt jelent meg: TechCrunch: az Apple megszünteti az eredeti HomePod gyártását és értékesítését - Szifon.com

Az Apple péntek este szép csendben bejelentette, hogy beszünteti az eredeti HomePod gyártását és értékesítését, és mérnöki erőforrásait a sikeresebb HomePod minire összpontosítja. A TechCrunch-nak adott nyilatkozatában a vállalat azt is elmondta, hogy a készlet erejéig természetesen továbbra is értékesíti az eredeti HomePodot – és a szürke már el is fogyott az USA-ban. Az Apple…

Jó hangzásért több pénzt nem fizetnek a tömegek. Ez csak rétegigény, nem éri meg foglalkozniuk vele.

1 kedvelés

Ez nagyon szomorú, van kettő nagy HomePod-om sztereóban, überbrutál a hangzása,de ha véletlen elromlanak, akkor már nem tudom majd pótolni őket… :frowning:
Van négy HomePod minim is, de még sztereóba kötött kettő sem tesz ki egy nagyot sajnos.

1 kedvelés

Nekem 8db HomePod minim van 7.1-be összekötve. Én nyertem :smiley:

1 kedvelés

Nekem meg a nagyból van 8db 7.1-be összekötve. Most mi lesz velem ha nem lesz többet? Arra gondoltam, hogy elmegyek és veszek 4db-ot még, kerül amibe kerül. :wink:

1 kedvelés

Ezzel együtt megbukott az a várakozás is, hogy a Dolby Atmos történet szoftveresen kiteljesedjen 2 db HP és n db HP mini segítségével.
Pedig bírtam volna… :disappointed_relieved:

Én az airport extremből vásároltam be anno ez miatt.

Szerintem hosszabb távon várható vmi “HomePod Mini Pro” vagy vmi hasonló kb. a HP mini és a HP ára közé belőve, sőt azt sem tátom kizártnak, hogy lesz egy plusz extra szint a mostani HP ára fölé árazva. Lásd az analógiát az AirPods/AirPods Pro/AirPods Max.

8.0-t megertenem :smiley: de homepod mini mint melynyomo :sweat_smile:

1 kedvelés

Ez igaz :frowning:

A normál HP az én ízlésemnek még egy kicsit túl sok mélyet is ad :wink:

Ha az optimista beszél belőlem, akkor az is lehet, hogy elkezdték ezt a Dolby Atmos projektet kiterjeszteni a HP minivel és közben rájöttek, hogy van vmi hardveres limit ami miatt nem lehet normálisan megcsinalni. Plusz gyengélkedett a normál HP eladás ezért elkaszálták az egész régi HP-t és most csinálnak egy olyat amivel együtt tud működni egy nagyobb rendszerként.
Ja mindenből és az ellenkezőjéből is ki lehet ugyanazt az egyet olvasni amit az ember szeretne :slight_smile:

Arra nem is gondol Mr White hogy netán a borzasztóan magas ára miatt nem veszik…

Nekem az is tetszik, hogy a gyenge kereslet miatt is. Értem én, hogy drága, de hogy a fél világon nem lehetett hivatalosan beszerezni az is kicsit maguk alatt a fát esete.

Értem az okát, hogy miért nem engedték (Siri), de így nem akarásnak nyögés lett a vége.

Remélem a HP mini-re nem vár ez a sors mert vennék én azt is, csak hát hivatalosan az sincs például itthon. Ügyeskedni meg nem akarok.

Ez is olyan hülyeség, hogy a Siri miatt nem elérhetőek bizonyos dolgok. Miért nem feltételezik azt, hogy sokan tudnak angolul és nem szorulnak rá arra, hogy Siri beszéljen az anyanyelvükön?

mert utána meg az lenne, hogy megveszi Gipsz Jakab, aki nem tud angolul (vagy más nyelven, amit Siri már tud), és nem tudná használni, és elégedetlen lenne.

Vagy jön egy Apple Soundbar integrált Apple Tv-vel, amit HomePod minivel “összekötve” kapnánk egy tökéletes Atmos rendszert. Nagyon bejönne :smiley:

Igen, ez a titkos vágyam :slight_smile: