Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2025/02/20/tegnap-az-apple-bemutatta-az-iphone-16e-t-itt-van-rola-16-erdekesseg/
Az Apple tegnap bemutatta az iPhone 16 család legújabb tagját, a “gazdaságos” variánst, az iPhone 16e-t. A telefon azonban nem teljesen az lett, amire a korábbi pletykák alapján számítottunk és bőven vannak olyan részletek, amiket érdemes alaposabban is megvizsgálni, ugyanis az iPhone jövőjére következtethetünk belőlük. Vágjunk is bele! Az iPhone 16e ára 299 990 Ft-ról…
teljesen ertelmetlen keszulek
foleg ennyiert (200-ert elgondolkodtato lenne)
Miert gondolod ertelmetlennek? Ha jol latom, akkor 50k-val olcsobb, mint egy iPhone 15, ahhoz kepest pedig, tobb a memoria benne, illetve tartalmazza az AI funkciokat is, ha valakinek az fontos. Igy nezve, repulhetett volna az iPhone 15 a kinalatbol, es megerkezhetett volna annak a helyere ez.
én nem értem az érvelésedet. azt írod, teljesen értelmetlen készülék. ha ez igaz, akkor az 200.000-ért is értelmetlen, hiszen teljesen értelmetlennek tartod.
Ebben az árkategóriában én egy előző pro vagy pro maxokat nézegetnék, szerintem, annak is több értelme lenne. Az AI nálunk, még évekig, kb egy SIRI és google kombójának fog megfelelni, semmi érdemleges funkciója nem lesz, legalábbis, semmi olyan, amit ma sem tudnék megoldani vele.
2021-ben vásaroltam egy 13 minit,imádom.Mindent tud amit elvárok a telefonomtól,mai napig mindene működik.Egy akksicserét kapott nem olyan rég.
Változnak az emberek változnak a szokások,többet van a telefon a kezemben többet olvasok rajta többet tapogatom.(nincs se facebóm,se insta,se twitter,se semmim)
Beújítottam,2 hete egy 16 pro max pörög nálam.
Kiváncsi viltam erre a nagyobb kijelzőre plussz már régóta érdekelt a 120 hz-es kijelző,sajnos nincs más alternativa csak a pronak a plusszos modelje.
Most megteszteljük ezt is 4 évig.Tuti sokan vannak akik kis kijelzőről jönnek a plusos mértre.Ez van
Azé elég vagány nagy kijelzőt tapicskolni
Nekem azert a MagSafe meg az UWB nagyon hianyzik belole. Utobbi raadasul azert, mert igy az AirTag-et is kilotte a hasznalatbol. A MagSafe meg siman csak hasznalhatosagot ront, mondjuk nalam nagyon.
Nagyon vartam mert a 13 mini cserejen gondolkodtam, de igy egyelore meg szerintem marad egy darabig. Talan a 17 Air ha igaz is belole barmi.
Detto!
Lecseréltem a 12minit egy 13 minire és vártam, hátha kidobnak egy értelmes telót, majd ezt sikerült nekik és még drága is. most sem sürgős, így várok egy pár hónapot és meglátjuk mi lesz az újabb helyzet ősszel. Amire kell arra teljesen jó még a mini is, a AI amugy is csak trükközve megy itthon, ergo megvárom mit sütnek ki belöle, ha elérhetővé teszik nekünk is.
18.4-ben mar feloldva. De ha nincs AI ready telod akkor kb. mindegy.
Az én angolomat a Siri sem érti ha AI-val van kombinálva ha nem. Majd amikor tud magyarul is, azt várom, hiszen a többieké tud már, nagyjából
En anno 8rol valtottam plusszos keszulekre, gondoltam majd megszokom. Masfel-2 ev alatt nem sikerult. Jott a 12 mini, es eletem dontese volt visszavaltani telefon fronton. Azota a cegesem es a privatom is 12 mini mar. Vartam nagyon, de nekem a 16e nem alternativa a meret miatt, egy maxrol meg ne is beszeljunk
Egyebkent konkretan a temahoz, a 16e tud nagylatoszoget fotozaskor? Errol nem olvastam sehol (vagy ez mar annyira alap, hogy nem is emlitik?).