A tippekben ma megjelent az iOS15 újdonságairól egy ismertető.
Ti a korábbi évekről, miként emlékeztek? Nem csak az új verzió megjelenését követően volt szokás ezt megjeleníteni?
Most nézem, hogy az utolsó bejegyzésben magára az apple.hu-ra mutat a további újdonságokat illetően ráadásul magyarul (ez csak nekem új vagy korábban is elérhető volt ez?):
én úgy emlékszem, hogy amióta van Tippek app, azóta már a béták során belekerült a mögöttes tartalom is az adott iOS bétára vonatkozóan, tehát nem csak a hivatalos megjelenés után.
az Apple oldalán a linkelt aloldal a WWDC után jó pár nappal ugyan, de magyarul is elérhető lett.
A weboldalban igazad lehet, mert olyan újdonságokat is írnak amiről tudjuk már, hogy csak késve fognak megjelenni. (Ha most raknák ki az oldalra csak, akkor talán ezeket kihagynák most)
A tippek felugrasát viszont inkább időzített dolognak gondolom.
Neked nem dobta fel a tippek iOS15 újdonságok témát a telód mostanság?
lehet, hogy feldobta, de nem szoktam foglalkozni vele.
Nekem is feldobta ma reggel, és eddig nem rémlik, hogy lett volna ilyen az új OS megjelenése előtt.
Nekem az rémlik, hogy a korábbi verziók esetén az új iOS-re vonatkozó tippeket csak azután dobta fel miután telepítve lett rá az új iOS.
Szóval most már több mint segítség: segítség + marketing
már akkor is jelentek meg tippek az appban az új iOS-verzióról, amikor maga a Tippek app is még új volt, mert az az iOS 8.0-val érkezett, a beta 4-ben volt először elérhető, majd a tippek száma a béták során tovább bővült:
Nem bétázom, tehát nálam iOS14 alatt dobta fel a tippek az iOS15 újdonságait.
Ha jól értem amit írtál, akkor aki iOS15 bétázik már korábban is találkozhatott iOS15 tippekkel, illetve a régebbi verziók bétájánál is már így volt.
@vkleszken esetén is ma ugrott fel az iOS15 tippek
jaaa, azt nem írtad, hogy ezt iOS 14 esetén látod. a mögöttes tartalom szerintem az iOS verziójától függően frissül.
Igen pont ez a lényeg (ez a hír szerintem) iOS14 alatt iOS15 tippek push-solása néhány nappal az Apple bemutató előtt.
hát azt már meg nem mondom, hogy nem béta esetén is megjelentek-e a következő verzióra vonatkozó tippek korábban, de igazából már a WWDC utántól is megtehetné az Apple, hogy beteszi őket. így pár nappal a keynote előtt szerintem már igazából mindegy, leginkább pont szükségszerű.
Én azt csodálom, hogy van még ember, akinek telepítve van a Tips app.
Nem rémlik, hogy direkte telepítettem volna.
Annyira meg nem zavart, hogy leszedjem, sőt volt kb 10-ből 1-szer amikor emlékeztetett egy WWDC óta elfeledett újdonságra.
Logikusnak logikus csak eddig szerintem nem így időzítette.