Telekom app hiba

Sziasztok!

Rég jártam erre, most viszont lenne egy kis gondom. :slight_smile: Ma reggel a Telekom alkalmazás nem töltötte be az adatforgalomra vonatkozó dolgokat, gondoltam egy ki -és bejelentkezés megoldja. Hát nem, azóta be se tudok jelentkezni, mert ezt írja ki:

Az ügyfélszolgálat szerint náluk minden rendben. Újratelepítés és telefon ki majd bekapcsolása meg volt, a helyzet változatlan… Tudnátok segíteni lécci? (Safariban simán be tudok lépni a fiókomba, csak az app nem működik.)

Na hát nem tudom mi történt. Letöröltem újra és most tovább hagytam kikapcsolva a telefont, újratelepítettem és működik… :smiley:

Pusztan annyi tortent, hogy a telekom elharitotta a problemat… Az ilyen voodook, minthogy tovabb tartot kikapcsolva nem mukodnek.

1 kedvelés

Pontosan! Ezt szokták csinálni, “náluk nincsen semmi probléma” majd ha hozzá sem nyúl az ember, vhogy mégis megoldódik a legtöbb esetben, mert ugye az idézett szöveg után, a user kipróbál pár dolgot és az egyik után lám megint minden ok és nem derül ki sosem, hogy ki oldotta meg. Bevett szokás szolgáltató szinten, hogy nem ismerik el, de a háttérben javítják és lőn elégedettség újra. :slight_smile:

Igen, simán… :smiley:
Csak azért volt “ijesztő”, mert pont most váltottam Telekomra és mondom ne már, hogy az app nem fog működni nekem… :smiley:

Sztem nem fogod megbánni, én kb 20 éve használom, ha nem több a hálózatukat és 90%-ban elégedett voltam velük eddig, mert persze néha akad itt is probléma, de zömében hibátlanul használhatóak. Tán pont emiatt lehetnek drágábbak, igaz nálunk a flottában ez fordítva van :slight_smile:

1 kedvelés

Ez a téma automatikusan bezárult 2 nappal az utolsó válasz után. Az új válaszok már nem engedélyezettek.