Telekom Multi SIM

Egy cikket olvastam a neten és abban leltem rá, hogy a Telekom november 6.-a óta támogatja a multi SIM szolgáltatást (3db SIM max) de mindegyikkel lehet telefonálni is ergo tök egyformák, a honlapjukon megtalálható róla szinte minden.
A Samsung eSIM-es óráját már árulják, tehát van fény az alagút végén, talán hamarosan elkezdik a várt Watch LTE -t is.Ezen felbuzdulva felhívtam az üzleti üf.szolgálatot és azt az infót adták, hogy amennyiben máshol veszek egy ilyen apple órát és az nem függő, akkor rá tudják tenni az eSIM-re a számomat.
Hát itt tartok infóban a mai délután.

Egyik Apple Watch sem függő, de jó hír, hogy lesz ilyen. :slight_smile:

Az ilyen alatt kérdés hogy mit értesz? Mert a Multi SIM már elérhető, azt hogy rá lehet tölteni máshonnan származóra, pedig csak az üfsz mondta, igaz vártam a válaszra kb 10p-t, infót kért vhonnan. Tehát ezt azért még tesztelnie kell vkinek innen közülünk. Sajna én most nem vagyok ebben kompetens, mert nem áll módomban hozni/hozatni vhonnan egyet.

a T hivatalosan a mai nap jelentette be a MultiSIM támogatást:

Valóban én az it cafe cikkét olvastam és ott írták, hogy ma bejelentették azt hogy nov.6. óta elérhető, hát ez kicsit fura nekem is, de van és ez a lényeg.