Mar ha abbol indulsz ki, hogy mindenki tavalyi modellel szaladgal, vagy hogy elegedett a tepsitelefonnal.
Jó hát ez még igencsak az elején tart, nem ilyen lesz majd, a T. nem szokott rossz hálózatot fejleszteni, ez hosszú évek tapasztalata. Persze akkor is csak ott lesz igazán értelme ahol nagy az igény a mobilnetre és a sávszél is kell.
Őszintén? Magam sem tudom, de tény, hogy szereztél nekem pár nagyon vidám percet
Azt gondolom, hogy az említett példa (noha nagyon szórakoztató), éppen hogy nem megfelelő ebben az esetben, egy laikust inkább összezavarhat a megértés helyett. Egy valamilyen játék, amiben számít a gyors reakció, érthetőbb példa lett volna.
Mondjuk, ha a példában említett János a parlamentben virtuálisan hozzánk vágja az ingyen kapott munka-telefonját mert ellene szavaztunk, akkor a 4G 40-50 ezredmásodperces késleltetésével nem biztos, hogy kikerülhetjük, de az 5G 10 ezredmásodpercével (vagy akár 1 ezredmásodperc alatti idejével), már simán el is kapjuk
Hát ne haragudj de ez elég katasztrofális hasonlat…Az biztos, hogy ezzel a hasonlattal Te is szereztél pár vicces másodpercet
Van ide egy jó közmondás a pappal és az asszonyával. Amugy meg sztem az alap hasonlat kézenfekvőbb mint ez volt. Na erre van amit az első mondatban írtam.
Da akkor szerintem a legfrappánsabb, csak hogy én is írjak valamit. A Fővárosi Cirkusz melletti kocsmában Kőhalmi 5G Pipi 10szer gyorsabban issza meg a sörét mint Tóth 4G János.
Nem jó, nincsen benne a válaszidő kozmikus kérdésköre Ellenben a másik hasonlat az valóban frappánsa cirkusszal
Szép lenne ez az 5G, csak elérhetetlen. Majd kimegyek a tűző napra azért hogy jobb legyen le-fel töltés miközben pont ott nem látom a kijelzőt és túl melegszik a telo is. Illetve olyan kis területekre van lekorlátozva hogy ez még csak egy gyenge tesztnek felel meg. A másik oldalon (serverekre gindolok) nincs meg ez a fejlődés. Én annak is örülnék ha a 4G-s eszközöket ki tudnák szolgálni maxon. A ping kérdés így szépen hangzik de nincs jelentősége. Majdnem mindegy hogy 30ms alatt ér oda vagy a duplája. Ezek akkor fontosak ha játszunk.
https://www.tiktok.com/@mkbhd/video/ 6889058681325948165 (szóköz nélkül működik, az oldal valamiért nem játsza le a beágyazott videót)
Kint egy kicsit másabb a sebesség
a mmWave miatt. itthon ez nem elérhető.
tudod mert a kaja és a net között csak két betű helye a különbség ott