Teszteltük az AirPods 3-at – melyik AirPods modellt éri meg megvásárolni?

Eredetileg itt jelent meg: Teszteltük az AirPods 3-at – melyik AirPods modellt éri meg megvásárolni? - Szifon.com

Néhány hete már fülünkben volt az AirPods 3 és azóta érlelődik bennem ez a cikk. Nem akartam egy szimpla tesztet írni, így most az ünnepek előtt arról is szót ejtek majd, hogy melyiket érdemes megvásárolni: az AirPods 2-t, AirPods 3-at, vagy éppenséggel az AirPods Pro-t? A korábbi generációs tulajdonosok úgy várták az AirPods 3-as frissítést, mint…

Sokat hallok az AirPods Pro zajszűrőjének hibájáról, aminek eredményeképp a fülbe helyezéskor süvít a füles. Erről mit tudtok?

Én ezzel még nem találkoztam nyilván a megfelelő fül illeszték kell hozzá.

Érdemes lehet megnézni a hivatalos oldalt, mert nov.26.-tól ha nem is olcsóbb a termék, de legalább adnak hozzá egy ajándékkártyát 22.500.- Ft értékben. A semminél az is több.

“Most akár 22 500 Ft értékű Apple Store-ajándékkártyával.*
AirPods (2. és 3. generációs), AirPods Pro és AirPods Max”

Ez valoszinuleg azt jelenti, hogy maximum 22 500 ft erteku kartyat adnak. A maximumot tuti airpods max vasarlasa eseten kapod, sima airpods eseten pedig par ezer ft jar majd.

Kozben meg is talaltam az oldalt.
AirPods (2. generáció), AirPods (3. generáció)
7500 Ft értékű ajándékkártya

AirPods Pro
15 000 Ft értékű ajándékkártya

AirPods Max
22 500 Ft értékű ajándékkártya

AirPods 2-t használok már jó ideje, a fülbe simuló alakja fényesen bevált. Online jógaórákon (is) használom, semmilyen pozícióban, testtartásban se esett ki a fülemből soha, és nem is nyom. Biciklizés közben se, és még a forgalmat is tök jól hallom. (Gumiharangosokat nem bírom.)
Vajon van-e bolt, ahol fülbe lehet próbálni a 3-ast? Így, hogy ezen is változtattak, ez kérdés lett. Ahhoz kissé drága, hogy csak úgy próbára vegyek egyet. Persze értem, hogy higiéniailag meg lopásgátlásilag is problémás az ügy.

Amennyiben az Apple.hu-tól rendeled meg 14 napig kérdés nélkül visszaküldheted. Ez lényegében megér egy kipróbálást. :slight_smile:

Nekem 2-esem van, de folyamatosan fáj tőle a fejem, és, ahogy olvasgatom a redditen, nem vagyok vele egyedül, pedig nekem elég lenne…

Hát valszeg nyomja valahol a füledet, ez előfordulhat sajnos.

Ja, én azt hittem, hogy a rádió hullámoktól fáj tőle a feje!

1 kedvelés

Az earpods az tökre ugyanez a forma, évekig használtam, órákon át, bármi gond nélkül. Ezt beteszem a fülembe és 5 perc után elkezdem érezni.

1 kedvelés

Gari, hogy alakul az airpodsokra 100k alatt?

Jól értem, hogy ezeket igazából már nem éri meg apr vagy viszonteladótól venni?
Tavaly még 1+1 év gari volt a magyar törvények miatt.
2021-től ez már nem él.

Tehát árúkereső.hu és ahol a legolcsóbb.

Hivatalos vásárlásnál az 1+1 évet sztem az Apple továbbra is megadja, de nyilván érdemes felhívni őket.