Teszteltük az AirPods Pro 2-t – részletesebb hangzás, hosszabb akkumulátor idő és sokkal jobb zajszűrés

Eredetileg itt jelent meg: Teszteltük az AirPods Pro 2-t – részletesebb hangzás, hosszabb akkumulátor idő és sokkal jobb zajszűrés - Szifon.com

Az egyik kedvenc termékem az Apple fülhallgatója, amit előszeretettel használok rollerezés közben (a hangáteresztés miatt) és persze munka, vagy utazás közben is. Nem kevés fül- és fejhallgatót teszteltünk már itt a Szifon.com-on, de én azt gondolom, hogy a legjobban használható vezeték nélküli fülhallgató továbbra is az AirPods, bárki bármit mond. Persze ez nem jelenti azt,…

Köszi a tesztet!
Mi a helyzet a mikrofonnal? Arról kb egy tesztben sem beszélnek/írnak rendesen.
Én nagyon sokat telefonál…nék vele, de egyszerűen használhatatlan. Zárt térben otthon még so so de utcán, sőt, tömegközlekedéssel egyszerűen használhatatlan.
A családban 3 AirPods Pro van és nekem is ez már a második pár (khm elhagytam…) de egyik sem használható telefonálásra… emiatt van nálam mindig a lighting csatlakozós vezetékes EarPods amivel tökéletesen tudok telefonálni buszon/metrón is. Csak na, az nagyon ciki, hogy ott van a fülemben és ha hívnak ki kell szedjem és elrakni. :frowning:
Úgy tudom a már az AirPods 3 jobban működik, mint a 1gen Pro, úgyhogy ez bizakodásra ad okot, de még nem léptem meg a váltást.

Most hozta a posta az Airpods Pro 2-t Már tesztelem :slightly_smiling_face::headphones:

Én meg vettem az AirPods 3-at is. Repülőn használhatatlan. Meg zajosabb helyeken. A mikrofon jobb de az EarPods agyonveri. Nekem a csajom hisztizik, hogy nagyon rossz a hang minőség. Teret kap és távolságot. Azt mondja idegesítő. A Pro kettőt majd kipróbálom. Arra meg nem volt idő. Amúgy a Bose quietcomfort Buds és a Sony WF-1000MX4 amik konkurenciái az Airpods Prok-nak azok is rettenet pocsék mikrofonnal rendelkeznek! Mindegyiktől megszabadultam. Most az Új Bose quietcomfort Buds 2-t megveszem amint szállítható lesz (November 8.) a fehér. De sokat nem várok tőle mikrofon téren. Amúgy iPhone 12 Pro és német Vodafone a teszt alany mielőtt szétszed az Admin. Illetve több német város több pontja volt a teszt helyszín. Vodafone WiFi és 5G hívással is próbálva. Sőt még Magyarországon is. (Messenger meg Skype meg ilyen butaságokkal nem telefonálok.)

Update: Sokkal jobb az airpods pro 2 mikrofon a mint az airpods Pro 1 (frissített verziójának ami Magsafe tokos) közeli hang van mint ha ott lennél. Tisztább is. Jobban felismerhető a hang! Szuper.

mennyibe kerult hozza az ac+?

Tessék! 8:30- tól. Meggyőző!!!

+39€

29 font :slight_smile:

szerintem nincs annyira rendben az ára. normál esetben rendben lenne, de az hogy felújíthatatlan, kb 3 év alatt kuka mert elszáll benne az aksi így nincs rendben ez a konstrukció, 100ezernél többért. Ha arra veszi az ember amire szolgál: zenehallgatásra, nincs benne több 3 évnél (persze attól függ kinek mennyi az amikor már használhatatlannak veszi). Nyilván akinek ez 0-24ben a fülébe van ragasztva ott más…

De majd 2-3-4 ev mulva, beviszed, odaadsz nekik $49-t, majd kapsz “battery repair”-t. A sima AirPods is ugyonennyi, a Max egy kicsit dragabb, az $79. Erre en azt mondom, hogy rendben van. Pl $49-ert az elso generacios AirPods-ot is bevinnem “battery service”-re.

igaz, ez az opcio kiment a fejembol. a pro eseten meg ertekaranyos is.

Hat nemtudom, en 10 napja vettem Airpods3 melle, majd hogy lecserelem…
Kiprobaltam a Pro2-t hat nemtudom , nekem erzekenyebb a gumiharang miatt…jobban kell ra vigyazni… hangminosegbe meg nem vettem eszre kulombseget (igaz 10 percet ha volt a fulembe (aktiv zajszures erdekes, de tul elem ha nincs) , visszacsomagoltam es beraktam a fiokba…) nem tudom mi lesz a sorsa :-/

Hát ugye alapból Apple Music-kal kell használni mert a zene minősége ott jobb, mint pl a Spotify-nál. Nem tudom mivel használod. 10p alatt be se “melegedett” :slight_smile: szóval néhány nap után kell erről véleményt mondani. A sima AirPods egy általános hozom-viszem, dobálom cucc. Ez azért teljesen más repülőn hangos környezetbe, irodai munkához élet-halál a hangok kizárása, sokkal kényelmesebb a használat. Ha nem ilyen környezetben használod, akkor egyértelműen nem neked való. Küldd vissza.