Teszteltük Budapest környezeti zajait az Apple Watch-csal – repülő, metró, busz, Tesla!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/29/teszteltuk-budapest-kornyezeti-zajait-az-apple-watch-csal-repulo-metro-busz-tesla/

Minden évben azt várom, hogy az Apple bemutatja azt funkció, amivel bármilyen számlapot telepíthetek az órára. Ez az elmúlt 5 év alatt sem jött el, de cserébe persze számtalan mást kaptunk, köztük az új Zaj alkalmazást, amivel a környezeti zajokat mérhetjük. Mennyire fontos ez? (Bryan Adams koncert a hősök terén messze a színpadtól) Rögtön egy…

Bocsi nem szoktam ilyet írni de az első mondatot szerintem újra kellene gondolni…

Hogy írnád le? :slight_smile:

Mondjuk úhy, hogy Minden évben várom, hogy az Apple bemutatja azt a funkciót …

Áhhh értem :slight_smile: Egyébként sosem gond, ha valamivel hibázunk, akkor szólnak az olvasók és javítjuk. Ez benne van a pakliban.

az a sajnos negativ hatulutoje a dolognak hogy eszmeletlen nagy kihatassal van az uzemidore ennek a belapcsolasa. legalabbis s4 40mm eseten 15-20% siman elment erre. Ti nem tapasztaltatok ezt? Ugyhogy en par meregetes utan ki is kapcsoltam.

Én ezt nem is mondtam, szerintem nagyon ritkán szólok ilyen miatt, és ritkán is van. Csak reggel voltam úgy hogy én vagyok ennyire hülye mert valahogy nem akartam megérteni a mondatot.:joy::joy:

1 kedvelés

Nekem ilyen nem tűnt fel a 44mm-essel.

Nem kéne neki. Mivel fut a háttérben. Tehát ha csak ki nem kapcsolod a telefonodon ugyan úgy fut a háttérben, és csak akkor használja a kijelzőn lévő kis komplikációt, ha ugye magad felé fordítod, más esetben az nem fut ott, nem mutogatja az adott hangszínt, sötét a kijelző is.

Számomra semmi kihatással nincs, ugyanúgy egy napot kibír, nekem az akkumulátor kint sincs sehol, csak este mindig rárakom az órát töltőre. Abban az esetben eltudom képzeli, hogy esetleg kevesebb lesz az akkumulátor időd, ha mondjuk plusz edzésre vagy bármire használod, de ettől nem hiszem.

Az első képen melyik app komplikációja mutatja így a pulzust?

Szia, ebben a cikkben megtalálod: