The Elec: eltűnhet a kamerasziget az iPhone 14 Pro modellekről

Eredetileg itt jelent meg: The Elec: eltűnhet a kamerasziget az iPhone 14 Pro modellekről - Szifon.com

A The Elec koreai webhely értesülései szerint az Apple a 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és a 6,7 ​​hüvelykes iPhone 14 Pro Max modelljeinek esetében búcsút int a sokakat megosztó kameraszigetnek. Az előlapi kamera a képernyőben mindössze egy lyuk lesz a cupertinói cég 2022-es telefonjaiban. A bevágás (notch), amelyet az Apple TrueDepth kamerarendszernek nevez, egy…

Nem örülnék ha eltűnne a sziget, nekem így tetszik ahogy most van. Nem akarom a négyzet alakú képernyőt bámulni…

Nekem tökmindegy. A telefon is csak egy eszköz. A lényeg hogy ios fusson rajta, gyors legyen és jó kamerával rendelkezzen.

Egyetértek

teljesen mindegy mert változtatniuk kell. négy évnél hosszabb ideig nem tartották meg semmi design. Azt adja a matek hogy változtatniuk kell.

Remélem majd még visszajön újra a kisebb méret is. Pár évet kibírok nélküle.

már visszajött: ott van a mini méret. az nem jó?

Szerintem arra gondolt, hogy megint eltűnik majd a jóslások szerint. Ahelyett hogy inkább a miniből is lenne pro tudású, talán jobban fogyna, ha meg nem lógna ki a hátulján a kamera sziget mert vastagabb lenne kicsit, akkor biztosan jól fogyna.

Így van. A régi SE helyett jó a 13 mini nekem. De 4- 5 éven belül azt is majd cserélnem kell. Addigra kéne majd valami, ami nem nagyobb. A mostani mini is csal fölfelé méretben. Az nem zavar, ha a kijelző mérete növexik, de a telefon ne legyen nagyobb. Kicsit vastagabb persze nyugodtan lehetne. Egy kicsit ergonómikusabb lenne.