Tiéd 1 890 Ft/hónap összeg az egyenlegeden az Apple TV+-tól június végéig

Sziasztok!

Ti kaptatok az Apple-től egy ilyen e-mailt?

1 890 Ft összeget adunk Apple ID-d egyenlegéhez az előfizetés időtartama alatt minden hónapban februártól június végéig, hogy tovább élvezhesd az Apple Original sorozatokat és filmeket. Ennyi, nincs további tennivalód.

Az Emmy-díjas The Morning Show-val és 2020 sokak szerint legjobb vígjátékával, a Ted Lassóval az Apple TV+ magasra tette a történetmesélés mércéjét. Merülj el M. Night Shyamalan Servant c. alkotása, a Peabody-díjas Dickinson , valamint további nagy sikerű sorozatok új évadaiban. Ezenkívül várnak az Apple Original filmek premierei – például a Palmer , egy megható dráma Justin Timberlake főszereplésével és a Billie Eilish: Kicsit homályos a világ –, továbbá A Snoopy-show új kalandjai.

Mostantól még több képernyőn nézheted az Apple TV±t: az Apple TV alkalmazás megtalálható iPhone-on, iPaden, Macen és Apple TV-n, vagy töltsd le az appot a Roku, Amazon Fire TV, Samsung, LG, VIZIO, Sony, Playstation® és Xbox készülékek egyikén. Tudj meg többet arról, hogyan nézheted az Apple TV±t.

Az összeget automatikusan hozzáadjuk Apple ID-dhoz minden hónapban, amelyben a szolgáltatásért számládat megterheltük, februártól június végéig.

Az Apple TV+ csapata

Ez vajon akkor is érvényes, ha már az Apple One-on keresztül fizetek elő? Tehát akkor 3350 forint helyett csak 1460 forintba fog kerülni június végéig?

Igen, akkor is. Meg lett hosszabítva az ingyenes idöszak.

Úgy tűnik nagyon nem jött ez be nekik, mert folyamatosan csak hosszabbítják… :smiley: Pedig szerintem nagyon jó sorozataik vannak, csak hát még kevés.

2020-ban általánosságban nem tudtak új filmeket, sorozatokat forgatni.

Igazából az lenne a jó, ha az előfizetési díjért cserébe nem csak a saját gyártású dolgaikat lehetne nézni, hanem a Store-ban kapható filmeket is. Dehát nyilván ennek jogdíj gondjai vannak. Vagy nem tudom… Vagy ha nem is ingyen nézni azokat, akkor a kölcsönzési díj legyen kevesebb annak, akinek előfizetése van. Mert elég aránytalan szerintem a 999 forintos kölcsönzési díja vs. 3990 forintos vételi ára egy-egy filmnek. Pláne, hogy nagyon sok film még ettől is olcsóbb. Tehát egyszerűen nem éri meg kölcsönzéssel megnézni, egyszerűbb megvenni és kész.

Akkor ez csak a Netflixnek ment? :crazy_face:

Netflix más ligában játszik. :smiley: Összehasonlíthatatlan bármivel.

Na igen dobtam is az HBO Go-t már egy ideje és az Apple TV-t nézegettem főleg mivel free a teló miatt, de hát számomra hagy elég kívánni valót, hogy finoman fogalmazzak.

Én megnéztem az összes Apple TV±os sorozatot, a Little Voice kivételével mindegyik bejött. Csak hát tényleg kevés egyelőre. Mondjuk most már elkezdtek máshonnan is átvenni sorozatokat, dehát ilyen izraeli meg hasonló szarságok, kit érdekel… :smiley:

pedig a Tehran szerintem jó.

Nem adtam még neki esélyt, majd ha már nagyon nem lesz mit nézni. :smiley: De Netflix mellett ez egyelőre nem fenyeget… :smiley: