Tile-szerű, új terméket is bemutathat az Apple szeptember 10-én

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/06/tile-szeru-uj-termeket-is-bemutathat-az-apple-szeptember-10-en/

Szeptember 10-én jönnek az új iPhone-ok, de úgy tűnik, hogy az Apple egy sokkal izgalmasabb újdonságot is be fog mutatni. Szinte biztos, hogy az Apple be fog lépni a Tile/nyomkövetők világába egy új eszközzel, ami szorosan kapcsolódik majd az iOS 13 új Keresés alkalmazásához. Volt már, hogy nem találtad a lakáskulcsod vagy épp a táskád…

És a Tile mint cég már most be van rezelve, hogy piacot fognak veszíteni (amire valljuk be, van is alapja).

Ez olyasmi, mint annak idején a fütyülős kulcstartó volt? :smiley:

kb, csak itt kékfogon fütyül.

szóval akkor lesz az 50-60 is :smiley:

Illetve ha megkapják ugyanazt a techet, mint a Macek, akkor messzebbről is működhet (messzebb = telefon hatókörén kívül).

“Sajnos a termék árazásáról még nincs semmi információnk, de a piacon lévő, Tile-szerű kütyük 30 dollár környékén vásárolhatóak meg, szóval ilyesmire lehet számítani az Apple-től is.”
Szóval akkor nyugodtan számolhatunk 60 dollárra. :smiley:
Edit: Na bakker beelőztek. :slight_smile:

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Itt ugyan a kerdesed off. Ha barmelyiket kivalasztod, akkor megjelenik a filenev. A filenevben szerencsere benne van a model number ebben az esetben mind a ketto X tipuse (iPhone10,3 es iPhone10,6). Azaz barmelyiket valasztod ebben az esetben jo lesz.

1000 hála és köszönet!