Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával

Eredetileg itt jelent meg: Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával - Szifon.com

A decemberben megjelent Apple Fitness±t immár hetek óta használjuk, hiszen változatos edzéseket kapunk minden héten, újabb videók formájában. Az eddig megszokott edzésformák mellé a napokban megjelent a Time to Walk funkció is, amely minden Apple Fitness+ felhasználónak elérhető. A Time to Walk, ahogy a neve is tükrözi, a sétálásról szól, viszont egy sokkal különlegesebb és innovatívabb…

1 kedvelés

Még mindig nem tudom megérteni, hogy miért nincs az egész világra kiterjesztve a Fitness+… most a lockdown alatt akkora kihagyott ziccernek tűnik és nagyon szivesen hasznalnam.

2 kedvelés

Hát ezt megértem :frowning: De sajnos egyelőre csak trükökkel lehet használni.

1 kedvelés

Németeknél sincsen :pensive::see_no_evil::de:

Egyelőre csak angol nyelven elérhető valószínű ezért, gondolom Siri-nek köze van hozzá.

nem a Sirin múlik. (az USA-s részt meg korrigálom, mert nem csak az USA-ban érhető el.)

Meg UK-ben :smiley:

Apple Fitness+ will be available in Australia , Canada , Ireland , New Zealand , the UK , and the US

1 kedvelés

jogos, nem tudom, melyikkel kevertem össze, ami csak US, de ettől függetlenül szerintem nem függhet a Siritől, mert az több országban elérhető.

Az szerintem sem, de mondjuk kizárólag angol videók vannak, ami számíthat. Pl franciában se németben nem elérhető, pedig ezek is 1st körös országok.

Abból gondoltam, hogy pl az Apple Tv-n se tudom svájcban Siri-t aktíválni mert hiába a német és a francia is hivatalos nyelv, Siri csak Németországban és Franciországban elérhető és ezért nincs hivatalosan HomePod se nálunk. Mivel a Fitness+ egyelőre csak angol nyelven elérhető ebből következtettem. De lehet rosszul gondolom :smiley:

Ezzel azt akartam írni, csak nem fejeztem be a mondatot, hogy ezért van pár funkció ami a németeknél elérhető, de nálunk nem.