Eredetileg itt jelent meg: Tippek-trükkök: minden, amit tudni akartál a filmnézésről az iPhone-on, iPaden, Mac-en és Apple TV-n - Szifon.com
Filmet nézni könnyű, azonban jó minőségben filmet nézni már sokkal nehezebb. Manapság már a streaming a legkényelmesebb megoldás, ha filmet szeretnénk nézni, berakjuk a Netflixen vagy HBO Max-on a filmet és megnézzük. Na de tudjuk, hogy a lehető legjobb minőségben nézzük meg? Mi van akkor, ha muszáj alternatív forrásból beszerezni egy filmet? Milyen alkalmazásokat érdemes…
Tippek-trükkök: minden, amit tudni akartál a filmnézésről az iPhone-on, iPaden, Mac-en és Apple TV-n
elég alapos cikk, köszi!
viszont belesajdul az ujjam, míg végiggörgetem. én már olyan öreg vagyok, hogy még láttam betűt papíron is, mégis rettenetesen hosszúnak találtam. Szóval szerintem kommenteljük meg, hogy mennyire szeretnénk, hogy ilyen hosszú cikkek (is) legyenek az oldalon. sok meló volt összerakni a cikket, gondolom, ne dolgozzon feleslegesen a szerző. ha meg szeretnénk, akkor bátorítsuk, hogy van értelme.
Na akkor megkérdezem Mit gondolsz meghallgatnád ezt az információt 40 percben podcastben az jobb lenne mint egy ilyen hosszú cikk?
Nagyon kis mintás ez a közvélemény kutatás. Fasza lenne, ha minél több ember elmondaná, hogy mit gondol.
Valószínűleg nem ússzátok meg, hogy előbb-utóbb videó vagy hang cuccot is csináljatok, de én most írott médiumként tekintek a szifonra, és örömmel látom, hogy tesztek (újra) energiát a tartalomba. Szerintem ez (a közösség építés) akkor lehet sikeres, ha implementáljátok a hozzászólásokat az oldalba, ahogy tervezitek is. Illetve ha lesz erőforrás arra, hogy valaki moderálja/görgesse a beszélgetéseket. (gyors és hatékony troll-kezeléssel.) Több site-ra azért nem szívesen kommentelek, mert nem jó érzés a sok felszínes és/vagy rosszindulatú kommentből kiszedni az értelmeset/hasznosat. Ezt kemény meló kezelni, de talán lehetséges.
Én nem a formátum váltásban látnám a megoldást. Valószínűleg (legalább) kétfelé szedtem volna ezt a cikket, de elképzelhető hogy ebben az esetben nem (ez) lett volna értelmes megoldás, és valószínűleg engem nem érdekelt annyira pont ez a téma, hogy ilyen terjedelemben fogyasszam, de ez részben szubjektív.
Ti ráláttok az analitikára. Nézzétek át mennyi ember kattintott a cikkre (ebből kiderülhet hogy maga a téma mennyire volt érdekes az embereknek), és az oldalon töltött időből kiderülhet, hogy vajon végigolvasták-e. De próbálkozhattok szavazással is, ha (egyelőre) nem akarnak az emberek értékes hozzászólásaikkal segíteni ebben. Még az is kiderülhet, hogy minden így van jól.